Miért van ez, hogy itt Magyarországon ennyire sok a konzervatív ember? Bővebben alul.
Nos, hát hogyan is kezdjem?
Én egy 16 éves fiú vagyok, és tulajdonképpen metroszexuális vagyok. Jól ápolt, igényes, zselézett haj, szedett szemöldök és mindig a legdivatosabb ruhák, és kiegészítők. Nem nagyképűségből, de tapadnak rám a csajok, de minden volt haverom és ismerősöm ha meglát, azonnal elkezd oltani, hogy mennyire megváltoztam, beképzelt kis b*uzi lettem :S Pedig egyáltalán nem, csak a külsőm valóban más lett... De ezért miért kell cikizni?
A napokban is hallottam, hogy a hátam mögött rólam megy a téma két 30 év körül nő között, hogy mennyire b*uzisan nézek ki...Aztán meghallottam, hogy az egyik nő megszólal: mert tuti, hogy az is...Miért kell leb*uzizni az ilyen stílusú fiúkat? Mi se szólunk le másokat, se rockereket, se emosokat, se senkit...Sajnos nagyon irritáló és szomorú, hogy mennyire is konzervatív ez az ország... Egy rózsaszín póló, divatos cuccok, parfüm, zselézett vagy vasalt haj és pl. szedett szemöldök és már b*uzinak néznek/tartanak... GUSZTUSTALAN,hogy ez megy...Lehet, hogy egy ilyen srác kb. 150x több csajt kaphat meg, mint egy sima, átlagos divattalan ember, és irigységből már le kell minket b*uzizni? Hát gratulálok minden ilyen konzervatív és irigy embernek...Éljenek a páwák, és pusztuljanak akik megszólnak minket! ;)
Szerintem azért egy férfi legyen már férfi!
Ha kikell cserélni a villanykörtét, vagy festeni kell vagy újítani kell, akkor ki lesz férfi a háznál? A nő?
vagy mi?
Mert biztos, hogy egy olyan, mint te nem csinál majd semmit a ház körül!
Nekünk ,az Igazi NŐKNEK FÉRFI kell! Érted?
Lehetsz te a legdivatosabb, a legápoltabb, ha úgy sem járna veled egy normális nő se! Mert bizony, hogy még most mindenkit megkapsz mivel te is tini vagy még, de később lehet nem lesz így.
Nem konzervatív emberek vannak, hanem normál gondolkodók. Csak te látod így, vak vagy! Érdekes, hogy a legtöbb lány ismerősömnek nem jön be az ilyen divat majom stílus fiúknál! Lehet azért mert már nem vagyunk tinik , 18évesek vagyunk..Na látod, hoppá!A tinicsajoknak még ez bejön;)
Max. havernak lennél jó. Még vásárlásnál talán jól jönnének a divat tippjeid;)
az hogy oltod más mit ért el ezzel csak magadat kicsinyíted le,és igen is beképzelt vagy!
Lehet mire te annyi idős leszel semmid sem lesz, csak azt hiszed nagyra törsz..
Te idefigyelj, bevallod, hogy metrós vagy, akkor mért zavar, hogy lebúzáznak? Basszus, lányos vagy, ez van, ha így akarsz kinézni fogadd el a velejáróját is!!! Én is extrémen öltözködök, mondjuk igencsak már irányzatban, engem is sokan megszólnak, mert nem megszokott, de nem jövök ide oltani a népeket, hogy mindenki hülye és csak én vagyok helikopter! Te mondod, hogy nem bántasz senkit, de tele van gyűlölködéssel az irományod, akinek nem tetszel az neked már nem is ember?!
És azzal dicsekedni, hogy hány kis idióta tinisunát kapsz meg, akik csak arra mennek, hogy a barcsinőjüknek dicsekedhessenek vele, hogy ezzel meg ezzel d*gtak, nem valami nagy érdem.
Majd egyszer felnősz, és rájössz, hogy az számít, ami belül van, és talán akkor nem fogsz így gyűlölködni, csak mert másoknak más tetszik mint neked.
Amúgy meg kétlem, hogy többet értél volna el a magad kis 16 életévével, mint páran a válaszolók közül, szerintem elég sok felnőtt ember is választ adott neked. Mégis mit értél el, amire oly büszke vagy? Felvettek a gimibe? 5-ös lett a bizid, és ráadásul te vagy a tinip!csák álma? Ez aztán az érdem :DDDDd
Azt meg én is hozzátenném, hogy a NŐKNEK FÉRFI kell, nem nyálas kis metrós lányutánzat. A tiniknek még lehet, hogy bejön, de pl. egyetemen mindenki okádik az ilyenektől már.
21/L
érdekes, valahol azért kell némi igényesség, szemöldök szedés pl szerintem igenis fontos egy pasinál, de azért nem kell túlzásba vinni, mert az már tényleg b.zis
szerintem te azért már átestél a ló túloldalára, más is lehet igényes akkor is ha nem a legújabb divat szerinte öltözködik
ami nekem úgymond nem tetszik a felsorolásodból az a rózsaszín póló, ha egy metroszexuális pasi viseli az tényleg b.zis is lehet akár, tesóim is viselnek néha rózsaszín pólót, de mivel ők nem ilyen stílusúak ezért őket nem nézik b.zinak
az a véleményem rólad (és a hozzád hasonló pasikról), hogy igényesek vagytok, túlságosan is, férfiasság nem tudom mennyire látszik rajtad, nem kéne érdekeljen mások véleménye, ha tapadnak rád a csajok akkor hol itt a gond? nem a 30 éves nőkkel fogsz összejönni akkor meg szerintem tök mindegy mit gondolnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!