Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van ez, hogy itt Magyaro...

Miért van ez, hogy itt Magyarországon ennyire sok a konzervatív ember? Bővebben alul.

Figyelt kérdés

Nos, hát hogyan is kezdjem?

Én egy 16 éves fiú vagyok, és tulajdonképpen metroszexuális vagyok. Jól ápolt, igényes, zselézett haj, szedett szemöldök és mindig a legdivatosabb ruhák, és kiegészítők. Nem nagyképűségből, de tapadnak rám a csajok, de minden volt haverom és ismerősöm ha meglát, azonnal elkezd oltani, hogy mennyire megváltoztam, beképzelt kis b*uzi lettem :S Pedig egyáltalán nem, csak a külsőm valóban más lett... De ezért miért kell cikizni?

A napokban is hallottam, hogy a hátam mögött rólam megy a téma két 30 év körül nő között, hogy mennyire b*uzisan nézek ki...Aztán meghallottam, hogy az egyik nő megszólal: mert tuti, hogy az is...Miért kell leb*uzizni az ilyen stílusú fiúkat? Mi se szólunk le másokat, se rockereket, se emosokat, se senkit...Sajnos nagyon irritáló és szomorú, hogy mennyire is konzervatív ez az ország... Egy rózsaszín póló, divatos cuccok, parfüm, zselézett vagy vasalt haj és pl. szedett szemöldök és már b*uzinak néznek/tartanak... GUSZTUSTALAN,hogy ez megy...Lehet, hogy egy ilyen srác kb. 150x több csajt kaphat meg, mint egy sima, átlagos divattalan ember, és irigységből már le kell minket b*uzizni? Hát gratulálok minden ilyen konzervatív és irigy embernek...Éljenek a páwák, és pusztuljanak akik megszólnak minket! ;)

2010. aug. 16. 15:47
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:
:S:S:S.......................pff
2010. aug. 16. 16:14
 12/50 anonim ***** válasza:
93%
Sajnálom, ha nem tetszik. A NŐknek FÉRFI kell, nem egy divat majom.
2010. aug. 16. 16:15
 13/50 anonim ***** válasza:
91%
első hozzászóló vagyok. csak azért mert más a véleményem már nem vagyok normális? látod ellentmondasz önmagadnak. egyszer remélhetőled tényleg felnősz majd. csak csicskázni tudsz meg ugatni.. sajnállak tényleg komolyan. és aki a magadfajtákra bukik tucatjával az tényleg nem minőségi. vannak fiatalabb hugaim hálistennek nem ilyenek, de tucatjával vannak ilyen lányok a környezetükben. ismerem az ilyen fajtákat. mellesleg 16 évesen jajdebüszkevagymagadra, de kíváncsi lennék meddig tartott a legmélyebb kapcsolatod...
2010. aug. 16. 16:16
 14/50 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem a gond az, hogy a te megjelenésed már nem igényes, hanem kicsit lányos. Lehet, hogy ez most divat, de nem férfias, ezért b*ziznak le. Nekem a külsőddel nem lenne bajom, annak ellenére, hogy tetszik ez a stílus, de a válaszaid egyáltalán nem szimpatikusak. A másik dolog pedig ,hogy én lányként se úgy öltözök, hogy 150* több pasinak kelljek, mert én szeretném, ha a belsőm is érdekelné őket, és inkább engem szeressenek, mint a stílusomat.

19L

15/50 A kérdező kommentje:
Na jó, ezekre inkább nem írok semmit... :S
 16/50 anonim ***** válasza:
92%

" Jól ápolt, igényes, zselézett haj, szedett szemöldök és mindig a legdivatosabb ruhák, és kiegészítők."

"tapadnak rám a csajok, "

"Lehet, hogy egy ilyen srác kb. 150x több csajt kaphat meg, mint egy sima, átlagos divattalan ember, és irigységből már le kell minket b*uzizni? "

"Hát gratulálok minden ilyen konzervatív és irigy embernek"

"Éljenek a páwák, és pusztuljanak akik megszólnak minket!"

Ááááá, neeem, egyáltalán nem vagy beképzelt, szerény kisgyerek vaaagy nagyon... Te papolsz itt arról, hogy ьaszogatnak téged, de - ha nem veszed észre, jobb, ha fölvilágosít valaki - te is ugyanazt csinálod. Képzelem azt a minőséget, az olyanok, akiknek a buzıkra nedvesedik és az ahhoz hasonlók, esetleg pár kiéhezett pıcsa, de nem tudom pontosan, én nem mozgok ilyen körökben. Ááá, neeem, nem "para" a csilli-villi egyáltalán, hogy is lenne, egy fiún teljesen természetes mindegyik, sőt, legyen minél több, annál jöbb, hogy is jut ilyen az eszébe valakinek, hogy nem... Különben meg nem tudom, mi az a "páwa", gondolom nem ez: [link]

16:00

17/50 anonim ***** válasza:
90%

16:15 a szívemből szóltál:D

Ez így van!!

Te meg inkább menny vissza és sminkelj hátha jövőre az lesz a menő és a csajoddal is összekevernek hátulról vagy már előről is..

2010. aug. 16. 16:22
 18/50 A kérdező kommentje:
Te meg inkább menny vissza és sminkelj hátha jövőre az lesz a menő és a csajoddal is összekevernek hátulról vagy már előről is.. -> huha, kisebb oltás :$ átlépted a humorküszöböt :S nagy vagy (Y):/ büszkék lehettek magatokra amúgy... pf (Y);)
2010. aug. 16. 16:25
 19/50 anonim ***** válasza:
89%

Nem mi vagyunk konzervatívak, hanem te vagy egy elkényeztetett divat majom kis pö.cs...

16 évesen persze, hogy megkapsz 150x annyi kis libát, hiszen nekik még ez kell!

A 2 30 év körüli hölgynek szerinted egy ilyen kis suttyó senki kell, mint te vagy? Egy kis pink pólós, csilivili kis taknyos? Gondolkodj már el egy picit...

Na nem baj, majd kinövöd...:) Remélem egyszer belőled is lesz még normális férfias egyéniség!! De ha mégse akkor pusztulj el te alul fejlett!

2010. aug. 16. 16:26
 20/50 anonim ***** válasza:
87%

Én büszke is vagyok :-) Meg is van rá az okom,

Én legalább nem élek tévhitben! ;-)

2010. aug. 16. 16:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!