Magyarorszagon sok ember hordja budapesten a louis vuittont? mert americabol megyek haza es eredetik a cuccaim es nem akkarom hogy azt gondoljak a tobbiek piaci cuccokban ugralok
Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 21:38
1/32 anonim válasza:
maradj kinn ribanc, itthon is sokan hordanak eredeti LV cuccokat igen, de már unjuk
2/32 A kérdező kommentje:
mi az hogy ribanc???
amugy mar meg van a jegyem lol :D
de am is csak nyara megyek nem maradnak abban az orszagban a hozzad hasonlo fergek miatt azert rossz az orszag mert olyan ember vannak ott mint te
2010. jún. 2. 21:45
3/32 anonim válasza:
itthon sokan hordanak eredetit is meg hamisat is. de általában első ránézésre meg lehet mondani, hogy kamu, főleg ha a táska LV (vagyis csak kamu LV) de a ruházat meg nem olyan stílusú meg árkategóriájú. szerintem ettől még simán hordhatod a Louis Vuitton táskádat itthon is, sz.rd le, ki mit gondol, te tudod, hogy eredeti. ha valaki beszól akkor meg ne foglakozz vele.
4/32 anonim válasza:
LOL Hat te teljesen hulye vagy!Ki nem szarja le miben jarkalsz?Azt hiszed azokat nem a tavolkeleten gyartjak?
5/32 anonim válasza:
Ha ez a legnagyobb gondod az életben, akkor tényleg haza se gyere. Mit érdekel ki mit gondol rólad?
Lesz aki azt mondja "milyen jó táska"
lesz aki azt mondja: "hiába márkás, szerintem béna"
Neked tetszik? Akkor meg nem mindegy milyen van másoknak, meg hogy mit gondolnak róla?
Írd rá, hogy amerikából van, eredeti. pff -.-"
6/32 A kérdező kommentje:
amiket en vettem ezeket francia orszagban vettem egy honapja:D:D::D
sztem ezelet kinaban gyartjak?
2010. jún. 2. 21:48
7/32 A kérdező kommentje:
az utolso kommentezonek igaza van teljesen koszi
2010. jún. 2. 21:49
8/32 anonim válasza:
miért, ha azt gondolják h kamu LV-d van, akkor inkább erre se jössz? röhejes vagy, remélem tudod -.-"
9/32 anonim válasza:
ahhhhh.. picit felvág..:S:S debéna...=DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!