Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarorszagon sok ember...

Magyarorszagon sok ember hordja budapesten a louis vuittont? mert americabol megyek haza es eredetik a cuccaim es nem akkarom hogy azt gondoljak a tobbiek piaci cuccokban ugralok

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 21:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
jajj már értem h mi a problémád, h vannak azok az emberek pl romák, mert én főképp őket látom ilyenekbe , akik vonulnak a józsefvárosis lv felsőjükbe és ők a kemények, közbe mindenki tudja h az csak utánzat, háát am ha velem szembe jönnél és látnám rajtad a felsőt akk elgondolkoznék és megnézném a többi ruhádat h azon is látszik e hogy drága volt, és ha igen akk azt gondolnám h igazi, ha nem akk azt h hamis és h ez így gáz... szval én vhol értem mire gondolsz és megértelek:) 17L
2012. jan. 2. 16:45
 32/32 anonim ***** válasza:
100%
A sok okostojásnak üzenem, hogy a Louis Vuitton táskákat csak és kizárólak Franciaországban az USA-ban és Spanyolországban gyártják. Ha láttatok volna eredetit, akkor fel sem merülne bennetek, hogy kínában gyártották.
2012. aug. 24. 02:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!