Magyarorszagon sok ember hordja budapesten a louis vuittont? mert americabol megyek haza es eredetik a cuccaim es nem akkarom hogy azt gondoljak a tobbiek piaci cuccokban ugralok
mi mikor megvettük a lv táskát, tájékoztattak, hogy ha bpen vesszük, csak olyat tudnak adni, amin az van, hogy made in paris. mivelhogy a világon 2 helyen gyártják,mármint az eredetit.
amiket magyarországon adnak el ott 'made in paris' felirat szerepel
amit amcsiban, azon 'made in california'.
nem kínában gyártják.
legalábbis a táskáknál tuti így van.
különben meg miért lenne gáz, ha azt hiszik. úgyis csak azok hinnék azt, akiknek bóvli van. aki ismeri az eredetit, rögtön levágja, még akkor is, ha a többi ruhadarab, ami rajtad van nem ér összesen 20 usd-t.:D
barátnőm pl. általában így mászkál az eredeti lv-nal.
és én sem mindig öltözöm fel jó minőségű vagy csinos ruhába, ha van egy eredeti, drága kiegészítőm, akár a táska, akár más. és marhára nem érdekel, ha azt gondolnák, hogy biztos az is bóvli. nem foglalkozom vele, a lényeg, hogy én tudom, hogy jó minőségű, és jól érzem magam vele vagy benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!