Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magyarorszagon sok ember...

Magyarorszagon sok ember hordja budapesten a louis vuittont? mert americabol megyek haza es eredetik a cuccaim es nem akkarom hogy azt gondoljak a tobbiek piaci cuccokban ugralok

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 21:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy remélem tudjátok, hogy nem ott kezdődik a jó minőség, hogy a készítési árának 1000-szeresét kérik érte...
2010. jún. 2. 22:51
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
az lv termékekre életre szóló garancia van.
2010. jún. 2. 23:01
 23/32 A kérdező kommentje:

hat azert latszik egy lvn hogy eredeti vagy sem...mert ameik nem eredeti az ilyen kis szormes sz..r es etgy ido utan elkezd kopni az eredi az borbol van pl a penz tarcak..ja es az eredetitt sem kinaban gyarjak es a kamut sem mert a kamut az arabok csinaljak...de az eredetitt szerintem sem franciaban csinaljak csak stylet es a markat fizetsuk meg azert csinaltatjak sZegeny orszagokban mert olcsona munka ero es tobbet nyernek rajta mint ahogy az egyik kommentezo elmondta es amugy engem nem erdkel ki mit kepzel hogy nagy kepu vagyok meg ilyenek egyaltalan nem vagyok az csak meg kerdeztem mert egy csomoan meg kerdezik ez eredeti azt mondom igen azt mondjakk aaa a kamu ugyan igy nezki de amugy nem teljesen mas...

koszi a valaszokat azoknak is akik rosszat irtak mert igy tanulok a hibambol koszi.

2010. jún. 2. 23:56
 24/32 anonim ***** válasza:
na te írtad meg a legnagyobb bölcsességet "nem erdkel ki mit kepzel" akkor gyere haza a kis táskáddal és szard is le..
2010. jún. 3. 09:03
 25/32 A kérdező kommentje:
hat ja az lesz am mar penteken megyek :D4.en
2010. jún. 3. 14:22
 26/32 A kérdező kommentje:
am az elso kommentezonek uzenem hogy fiu vagyok de o sztem csaj lol
2010. jún. 4. 01:46
 27/32 anonim ***** válasza:

láthatod lv-ről itt mindenkinek a táska jut eszébe.

ellenben ha lv cipőd vagy öltönyöd van azt nem is fogják felismerni.

2010. jún. 4. 18:39
 28/32 anonim ***** válasza:
84%
komolyan pasi vagy? tejóég akkor még rosszabb ez a hiszti :D :D
2010. jún. 4. 18:41
 29/32 anonim ***** válasza:
Na én is simán azt hittem, h csaj vagy. Fiút még nem is láttam lv táskával , vagy csak nem tűnt fel, vagy nem mozgok ilyen stílusú körökben :D
2010. jún. 4. 18:41
 30/32 A kérdező kommentje:
hat am nem pont taskara ertettem hanem markara
2010. aug. 18. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!