Miért van ez, hogy itt Magyarországon ennyire sok a konzervatív ember? Bővebben alul.
Nos, hát hogyan is kezdjem?
Én egy 16 éves fiú vagyok, és tulajdonképpen metroszexuális vagyok. Jól ápolt, igényes, zselézett haj, szedett szemöldök és mindig a legdivatosabb ruhák, és kiegészítők. Nem nagyképűségből, de tapadnak rám a csajok, de minden volt haverom és ismerősöm ha meglát, azonnal elkezd oltani, hogy mennyire megváltoztam, beképzelt kis b*uzi lettem :S Pedig egyáltalán nem, csak a külsőm valóban más lett... De ezért miért kell cikizni?
A napokban is hallottam, hogy a hátam mögött rólam megy a téma két 30 év körül nő között, hogy mennyire b*uzisan nézek ki...Aztán meghallottam, hogy az egyik nő megszólal: mert tuti, hogy az is...Miért kell leb*uzizni az ilyen stílusú fiúkat? Mi se szólunk le másokat, se rockereket, se emosokat, se senkit...Sajnos nagyon irritáló és szomorú, hogy mennyire is konzervatív ez az ország... Egy rózsaszín póló, divatos cuccok, parfüm, zselézett vagy vasalt haj és pl. szedett szemöldök és már b*uzinak néznek/tartanak... GUSZTUSTALAN,hogy ez megy...Lehet, hogy egy ilyen srác kb. 150x több csajt kaphat meg, mint egy sima, átlagos divattalan ember, és irigységből már le kell minket b*uzizni? Hát gratulálok minden ilyen konzervatív és irigy embernek...Éljenek a páwák, és pusztuljanak akik megszólnak minket! ;)
Szia.
15 éves vagyok, lány, nincsenek húdemárkás cuccaim, de ápolt vagyok. Az arcom szép,az alakomal nem vagyok elégedett, de dolgozok rajta, elfogadom magamat. Ha egy osztályba/iskolába járnánk, valószínűleg észre se vennél, ha mégis a haverjaid leoltanának,hogymekkora lúzer vagyok, mert nem úgy nézek ki, mint a kirakatbabák. Nem sminkelem magamat, max szemcerka, öltözetem általában elég egyedi(tehát nem menő). Nem vagyok konzervtív, csak már unom, hogy a hozzád hasonlóak számára láthatatlan vagyok. Te jófejnek tűnsz, csak komolyan már olyan, mintha kasztokba lennénk... a kereskedő nem érintheti a kiváltságosokat, amenő imók/metroszexuálisak nem állnak szóba az alterekkel. Ennyi.
figyel a környezetedre,viselkedj természetesen és nem lesz gond a kinézeteddel.
sok sikert.
a láthatatlan.
Egyik osztálytársam is metroszexuális. Nem vagyunk barátok, mert ő úgymond a menő körökbe tartozik, a többi menő csajjal és sráccal...Őt mindenki melegnek tartja, cikizik is emiatt a többi srácok az osztályból...Csak tudjátok az a nem mindegy, hogy bejön a jól öltözött, ápolt srác vagy ott van a többi tapló, sáros, acélbetétes bakanccsal, "Éljen Magyarország!"-os pólóban, büdüsen(mert dezodort nem tudom mire találták fel), zsíros hajjal és a többit nem folytatom. Az a srác nem néz ki jól, pattanásos az arca, nem is kicsit, de látszik, hogy foglalkozik vele..Nem járnék vele, mert úgy nem jön be, de nagyon jófej és szoktunk beszélgetni...Első nap amikor megláttam én is negatív véleménnyel voltam róla..És most tessék..Én senkit nem akarok leszólni..Tény, hogy a nőknek férfiak kellenek, de mi van, ha vannak olyan lányok, akiknek az ilyen férfiak jönnek be? És honnan tudjátok, hogy a kérdező nem tud kicserélni egy villanykörtét? Egyáltalán láttatok róla képet? A kérdésben tényleg volt néhány "durva" mondat, de a végén belátta, hogy hülyeség volt és elnézést kért.
Tehát lényegében nekem semmi gondom nincs az ilyen pasikkal. Ők is ugyanúgy tetszenek, mint mások. Természetesen adjon magára, ne legyen zsíros a haja meg stb..
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett, de úgy éreztem, hogy ezt le kellett írnom. :)
16/L
Na figyelj...
Nem az a gond, hogy igényes vagy. Csak tudod, szerintem az igényességet meg a b.zis stílust nem kellene összekeverni. Az igényesség szerintem az, ha valaki tisztálkodik, ápolja a körmeit, a fogait, és a haját, és minden nap tiszta ruhát húz. Szerintem az már nem tartozik az igényesség kategóriájába, ha úgy nézel ki, mint egy homár. Mert szerintem az, ha egy fiú rózsaszínt hord, tck-s frizurát vágat, amire 50 kg hajzselét rak, igenis b.zis.
És megjegyzem: nem vagyok rád irigy, és nem is azért háborgok, mert a hozzád hasonló nyomorékok nem néznek rám, mert én az olyan fiúkat szeretem, akik a nemüknek
megfelelően öltözködnek.
14/L
Ja és az meg a másik, hogy egy beképzelt p.cs vagy.
Előző voltam.
hát ne haragudj de az ahogy itt megnyilvánultál eléggé nagyképűnek jött le,ne csodálkozz ha megemlítik "páran".Nekem a férfias férfiak tetszenek pl,és te a leírtak alapján nem vagy az.inkább nőies.Lehet hogy a 13-14 éveseknek bejön a stílusod,de egy normális nő rám sem néz egy ilyen kisfiúra.
és mit érsz vele ha 150x több csajt megkapsz,ha a lelkedben nem érsz semmit?kinek kell egy olyan srác aki huszon éves korára túl van több 100 csajon...gondolkodj már kicsit ha van mivel.
Kedves 21:31-es válaszoló!
Nem általánosítottam. Azt mondtam, hogy ők szólják le a mi osztálytársunkat. Azt se mondtam,hogy rockerek, se azt,hogy punkok..Nem tudom, hogy ki hogy viselkedik, de ők így. Hidd el,én sem szeretem, hogy ők az osztálytársaim.
"A 16 éves kislány."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!