Utalom a kinai uzleteket. Ti hogy vagytok ezzel?
Én sem szeretem a kínai boltokat mert ócska, csili-vili, közönséges ruhák vannak.Nincsenek jó alapdarabok.?Majdnem ugyanannyiba kerül mint a plázai ruhák.
A sok csóró ember nem fogja fel (énis az vagyok), hogy néha nem csak beszűkült látókörrel CSAK a kínaiakba kéne menni hanem benézni igényesebb boltokba is hátha vannak olcsóbban jó alapdarabok amiket jól lehet kombinálni, vagy kivárni a leárazást amikor 1000-1500-2000Ft-ért lehet pl felsőt kapni.De nem besem néznek máshova mert azt hiszik, hogy csak kínaiba lehet olcsón kapni...
Szokásos magyar szemlélet és xart sem tudnak a divatról vagy, hogy hol kéne közepes árkategóriában jó cuccokat kapni...
A nagyon szegényekkel más a helyzet...őket nem bántom.
Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek !
De amúgy , a kínaiban csak szar cuccokat kaphatsz , tisztelet van kivétel nincs. És egy normális boltba is kaphatsz márkás felsőt , cipőt stb és nem fizeted el a gatyádat érte. Ha tehetném bezáratnám az összes kínai szart , és a rizszabálókat meg hazazavarnám a pi**ába !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!