Mért vagytok szürkéééék?
Tisztelet a kivételnek.
Már leírtam egy válaszba a vélemyényem,de úgy érzem ezt ki kell írnom magamból,Ti pedig majd remélem megválaszoljátok.
Szóval az ideális nő:Nőies ruhákba jár,de nem túl kihívóba,mert az ku.vás.Főz,mos,takarít,kinyalja a férje fenekét,emelett mindíg van ideje magára,csinos,de nem költ sok pénzt.
Férfi:Izmos,de nem túlzottan,jó állása van,humoros,gazdag,sokat dolgozik,de ráér a feleségével törődni,érzelmes de közben férfias.
A gyerek kötelező,mert bolond az aki nem akar gyereket.
Ne tünj ki a tömegből,mert akkor az ide írók megköveznek,de ne légy sablonos,mert következik az előző opció ismét.
Legyél nőies,de ha túl nőies vagy akkor rögtön kur.vának néznek.
Ne legyen műkörmöd,mert az olyan gusztustalan,de az még rosszabb ha le van rágva.(Belegondoltatok,hogy nem születik mindenki tökéletes körmökkel?)
Ne legyél rocker/goth/punk mert az szintén igénytelen és nevetséges.
Ne legyél túl okoskodó,de ha nem tudsz helyesen írni akkor rögtön hülyének titulálnak.
Ha csúnya vagy ne tegyél fel képet,mert kapsz majd hideget meleget.
Ha szép vagy ne tegyél fel képet,mert az irigység csúnya dolgokra képes,ugyis leoltanak.
Ne hordj márkás cuccot,mert nem attól lesz valaki ember.
De ne hordj kínait mert az gáz és nem minőségi.
Ne legyen szőke hajad,mert az kvás,fekete,mert az sablo,barna mert az "szürke"vörös mert az undorító.
Ha barna vagy a szolitól az a gáz,ha fehér a bőröd az a gáz.
Mért nem vagytok toleránsak??Mért kell sablonnak lenni?
Mért rossz aki tetovált és piercinges netán zöld a haja?
Mért nem a belsőt nézitek előbb?
Hányok már ettől a szalagról pattant népségtől.
pedig te is egy vagy a futószalagról, csak épp megszaladt a festék:) ne érts félre, értem mit írsz. egyet is értek, nekem is volt kék hajam meg lila, voltam punk, lázadtam a futószalag ellen, meg a média ellen, meg ami ellen épp lehetett, csak mert azt hittem lehetek más.
hát tudod, nem. ez is csak egy gyártási folyamat eredménye, amit te képviselsz. nem a nagytöbbség, de ugyanúgy egy "divat". az emberek csoportokba, "stílusokba" osztódnak, és azon belül azonos dolgokat képviselnek. innentől felmerül ak érdés. mi is a probléma? hogy a legnagyobb csoport az általad szürkének titulált réteg? nos ha ők nem lennének szürkék, akkor te nem lehetnél színes, hanem a színes lenne az új szürke. ez így van rendjén, van aki beáll a sorba, van aki azt hiszi lázad, és egy idő után mindenki felismeri hogy a lázadás is egy sor.
hoyg senkinek semmi nem jó (barna/szőke/fekete/vörös haj probléma) az ugyanebből ered. ugyanígy, csoportok, akik ezt vagy azt szeretik, és lesz akinek tetszik majd a zöld hajad, mert abban a csoportban van, és lesz aki elítél érte. kit érdekel? éppen azért cisnálod, hogy kitűnj a tömegből. ha a töemg is olyan lenne mint te, akkor te barna hajjal farmerban és edzőcipőben, pólóban mászkálnál, és elítélnéd a zöld hajúakat. ez az örök lázadók sorsa:)
És te miért nem tudod elfogadni, ha valakinek meg az a véleménye?
Mert az ilyen kérdésekben véleményeket kérnek, senki nem várja, hogy legyél is olyan, mert az a jó. Az, hogy mások szerint az a bizonyos "közízlés" a szép és jó... hát ez van.
Vagyis semmivel sem vagy jobb, mert te is csak fikázni tudod a dolgokat, és nem tudod elfogadni a többieket, akiknek meg az a véleményük.
Nos...
Én nem vagyok lázadó,teljesen átlagos,fekete hajú lány vagyok.
Nekem nem azzal van bajom,hogy mások nem "lázadnak",csak azzal,hogy mindíg a hibát keresik a másikban.
A világ így szép,hogy nem vagyunk egyformák.Mégis itt mindenki piszkálja a másikat akár szép,csúnya,egyedi vagy tömegcikk.
Az életben ez nem éleződik ki ennyire,de valójában néha kezdem azt érezni,hogy ide kötekedni járnak az emberek és szinte sólyomként lesik,hogy mikor,kit,miért lehet megbántani.
Kinőttem már a tinikorból,harmonikus kapcsolatban élek.
Ide csak kikapcsolódni járok(ha néha szellemi szinten 0 vagyok:D ),tanácsokat ritkán kérek,ha kérek is,nem mindíg méradó mit írnak(pont a fent leírtak miatt)
A kérdésem valójában az lenne,hogy mért ilyen rosszindulatúak itt az emberek,de ugy tünik megválaszoltam,mert másra nem tudom fogni,csak arra,hogy itt eresztik ki a fáradt gőzt,mások sértegetésével.
teljesen egyet értek :D de leszarom őket mit gondolnak, nem teszek fel soha sem kérdést csak a saját véleményem szerint válaszolok, volt úgy hogy elgondolkodtam, hogy most komolyan az a normális amit a többség mond, meg a lóf@szt...nem tudom miért ilyenek az emberek miért, fáj nekik az ha valaki szebb ügyesebb okosabb náluk vagy megvehet ezt azt, én még soha nem voltam nyaralni a közelemben lévő ismerőseim pedig van hogy egy évben többször is..na és jól állnak anyagilag, de egész évben másra sem költenek nem tartanak exkluzív vacsorákat, nem esznek különlegese ételek (amiket én szeretek és szeretem kiprobálni)
De ha valaki kurv@'s akar lenni hát az legyen, ha valaki turiból akar öltözni tegye (én is azt teszem) ha valaki justin biebert akar hallgatni hallgassa..de ha valki azért ítél el valakit mert irigy vagy mert szerinte csak az a normális amit ő gondol, akkor az az ő szegénységi bizonyítványa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!