Utalom a kinai uzleteket. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 12:49
1/32 anonim válasza:
Én nem. Olcsó és mindig kapok ajándék tollat XD
2/32 anonim válasza:
Utálom a márkamániás tyúkokat, igaz engem sem izgat a kínai...de legalább nem utálom.
3/32 anonim válasza:
én azokat utálom akik 30ezrekért vesznek inget, pólót meg 80ezerért táskát.
4/32 anonim válasza:
Mivel nem vagyok márkamániás és meg kell gondolnom, hogy mire mennyit költök, ezért én nem utálom.
Vannak tényleg igénytelenek, de vannak köztük jók is.
Mindig mondják, hogy ha drágábbat vesz az ember, akkor az tovább bírja 8 mellesleg szívtam én már meg drága nadrággal), de nem mindegy, hogy 1 drága pólót veszek mondjuk meg vagy 3-4 olcsóbbat, mert nem mindegy, hogy hétköznapokon 1 vagy 3-4 ruhadarabom van.
5/32 anonim válasza:
Én nem, nem engedhetek meg magamnak 5000 forintos felsőket.
Bár a turit is szeretem.
6/32 anonim válasza:
Én is utálom.
Soha semmi normális dolgot nem kapok ott.
7/32 anonim válasza:
Nem szoktam nagyon ott vásárolni, különösképpen nem is érdekelnek. Viszont az idei fürdőrucimat egy kínaiban vettem, semmi baja (eddig). Egyszer vettem kínaiban egy felsőt, hát az iszonyú pocsék. Na azóta nem vásárolok kínaiban, főleg azért, mert szinte már egy plázához hasonlít az árszint.
8/32 anonim válasza:
Én nem utálom őket. Én azokat utálom akik 10-20 ezerért vesznek egy felsőt, és 30-40 ezrekért nadrágokat. Én mutogatós, márkamániás embereket utálom.
9/32 anonim válasza:
nem járok. járj turizni, kincsekre lehet lelni, jóval olcsóbban.
10/32 anonim válasza:
utáld, de erre nem okos büszkének lenni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!