Utalom a kinai uzleteket. Ti hogy vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 12:49
11/32 anonim válasza:
Ki lehet fogni jó dolgokat, szóval nem utálom, de nem is a kedvencem...
Kedvenceim a turkálóóóók :D (L)
12/32 A kérdező kommentje:
pont ma vettem a h und m be egy gyonyoru pulovert 1500 forintert. oszre jo lesz. amugy made in china es made in china kozt is van kulonbseg. ja, es pofatlanul draga, azon az aron inkabb lesem az akciokat, es bemegyek egy h und m be, vagy c und a ba vasaroln..mondhatnam inkabb turi, de azt se szeretem..
2010. aug. 16. 13:37
13/32 anonim válasza:
Figyelj,hogyha utalod, akkor ne menj oda. :)
Nekem semmi bajom sincs azokkal akik onnan vasarolnak.
14/32 A kérdező kommentje:
vegyetek mar eszre, hogy iszonyu draga.plazaval egy szinten van..a nyaron a kinaiba lattam egy ruhat valami 5 ezerert.. hat az orsayba vettem hasonlot kb 3000 forintert..
2010. aug. 16. 13:41
15/32 anonim válasza:
de nem minden drágább.. és vannak jó cuccok is. nekem sem a kedvencem. turkáló jobb:D azt miért nem szereted? márkás+olcsó..
16/32 anonim válasza:
Szeretném, ha én is megtehetném, hogy utáljam! Amúgy meg ne hidd, hogy amit jóval drágábban vásárolsz meg, az nem kínai!!!
17/32 anonim válasza:
Néha kitudok fogni 1-2 dolgot ami olcsó de nem a kedevencem! És én is jártam ugy hogy egy ruha 5-6000-ért volt amit egy márkásabb boltba ugyanannyiért vagy olcsóbban találtam!:D
18/32 anonim válasza:
Nem tudom miről beszélsz kérdező. Az, hogy 1-2 ruha ára néha több, mint a plázás márkás termékeké oké. De egy fülbevalót megtudok venni 300 Ft ért, a plázában meg lehet megkapom 1000-1500-ért. Példának Bijou Brigitte.
19/32 anonim válasza:
Ilyen válaszok: Azokat utálom, akik többezrekért vesznek pólót.....
Irigyek vagytok azokra, aki nem teszi be a lábát az igénytelen kínai boltokba??
Én is utálom a kínait, amíg anyu fizette a cuccaim, addig csak piaci meg kínais cuccaim voltak, amióta dolgozom, azóta be se teszem a lábam oda.
Ja, bocs, a pasimnak nagyon jó zoknikat szoktam kínaiban venni 2-300 Ft/ pár áron.
Maradok a jövőben is a Zara stb. üzleteknél. Nem csúcsminőség, de legalább jól néznek ki a cuccok.
20/32 anonim válasza:
én is utálom, mert a cuccok vagy nagyon egyszerűek vagy olyan csicsásak és ízléstelenek, hogy csak na.. :):D és a stílusomnak megfelelő ruhákat se találok sajnos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!