Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hova tűntek a szép,csinosan...

Hova tűntek a szép,csinosan felöltözött nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csajként érdekelne a véleményetek,hogy Ti hogyan làtjàtok azt a helyzetet,hogy èn úgy làtom alig-alig vagy egyàltalàn nem làtok szép (akàr sminkben),belőtt igényes hajú,csinosan öltözött nőket/csajokat?

Minden nap kb 1,5 óràt metrózok ès az utóbbi fél èvben nagyon kevès irigyelni való csajt làtok.

Oké,hogy fent van mindegyiken a maszk,na de attól még egy szép sminknek a fele làtszódna meg a haja is. Öltözék meg nyílvàn làtszódik.

Szerintetek köze van ennek a maszkozàshoz?

Férfiak,Ti pasi szemmel hogyan làtjàtok a helyzetet? Ti nem làttok kevesebb szexi,jó megjelenèsű csajt?

Kívàncsian vàrom a vàlaszokat. Köszi.

25/n

2021. jan. 30. 09:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
64%

Helló mindenki! Végigolvastam a válaszokat, sok mindenki írásával, véleményével értek egyet.

Az én meglátásom is az, hogy a pénz nagy úr sajnos. Még egy kínai üzletben is már 4-5 ezertől kezdődik egy farmer. Lassan ott tartunk, hogy mindegy, ha kínaiba vagy egy márkásabb üzletbe megyünk, mert a kínaiban is egyre csúsznak felfelé az árak. Másrészt szerintem már annyi divatirány, stílusirány van...megveszel egy téli kabátot, amihez ilyen meg olyan nadrág, sapka, sál, csizma állna jól...egyszerűen nehéz a meglévő ruhákból összeállítani úgy, hogy minden 100%-ban passzoljon a másikhoz, megvenni új cuccokat meg sok pénzbe kerül. Szerintem régebben nem is volt ennyiféle stílusirány amúgy.

Van egy bizonyos kabátod, amihez kék helyett a fekete farmer sokkal jobban passzolna meg fekete színű sapka és ahhoz a szetthez a hosszú szárú csizma. De neked van piros sapkád, kék farmered és bokacsizmád, akkor ezekből "gazdálkodsz" és nem mész mindenből újat venni. 😊

A hajról azt gondolom, hogy lehetséges, hogy sokan nem tudják úgy elkészíteni maguknak. Nekem majdnem fenékig ér a saját hajam és imádom, kiengedve hordani is. Emiatt ritkán van összefogva (általában nyáron). Konty ugyanez. Hullámosítani nem tudom, mert kidobja 20 perc múlva, kár 1 órát szenvednem vele. A smink meg nem tudom, én abban nem nagyon vettem észre mást, én sok embert látok kisminkelve, aki esetleg nincs, neki például van műszempillája, ami szépen kihangsúlyozza a szemeit.

2021. jan. 30. 14:28
 22/25 anonim ***** válasza:
75%
Hálaisten, hogy változik a világ és nem kell már úgy megjelenni, mint régebben. Írom ezt úgy, hogy imádom a kosztümös filmeket, csinosak benne a nők és gyönyörűek a ruhák, de ebben a változó világban feleslegesnek tartom és időelbas.ásnak és pont le is tojom, hogy idegen embereknek kicicomázzam magam. A kényelemre törekszem, ami nem azt jelenti, hogy igénytelen vagyok, reggel és este fürdök, szeretem a frissen mosott hajam és 2-3x mosok fogat, sokat mozgok is, jó alakom van, de nem másnak edzek, hogy mutogassam.:D Magamnak meg a páromnak megfelelek, de nem vagyok álszent, nyilván felüdülés a szemnek egy magassarkúban tipegő, csinos nő, biztos megnézi, ha lát olyat, szíve joga. Én is megnézek egy magas, jól öltözött, elegáns megjelenésű férfit, mert olyat is már ritkábban látni. 🤷😄
2021. jan. 30. 14:39
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Hova öltözzek ki? Munkába, ahol az egész fejem letakarja a maszk és egy plexi mögött ülök, ami tükröződik, ráadásul deréktól lefelé nem is látszom. A szememet kiszoktam festeni, de van, hogy annyira fáradt vagyok, hogy inkább alszom félórával tovább... Maszk alatt egésznap sminkben lenni nagyon kellemetlen. Napi 10 órát dolgozom, egésznap rajtam a maszk, már nagyon idegesít, de ez van. Örülhetek, hogy van munkahelyem. Én mindig is szerettem sminkelni, meg szép ruhákat hordani, de most úgy érzem teljesen felesleges. Ha kb heti 1x találkozom a barátaimmal, akkor szépen kisminkelem magam, meg csinosabb ruhát veszek fel, de a boltba bevásárolni nem fogom kifesteni magam. Ami a hajamat illeti most növesztem, és leálltam a festéssel, hullik rá a hó, a sapka lenyomja. Majd márciusban elmegyek fodrászhoz, addig pihen a hajam.
2021. jan. 31. 09:52
 24/25 anonim ***** válasza:
65%

Home office, maszk. Én régebben is csak akkor simnkeltem munkába, ha munka után mentem valahova. Most nem megyek sehova.

Maszkkal nekem kb reménytelen sminkelni, mert a meleg levegő amit kifújok, felül kijön, pont a szememhez, és elfolyik az egész. Tiszta pára folyton a szempillám ha szabadban vagyok.

A szövetkabát meg a magassarkú csizma biztos jó azoknak, akik nem sétálnak sokat. Engem a munkahelytől 15 percre tesz le a busz, még sima cipőben is kényelmetlen, és csúszkálok a hóban, nemhogy magassarkúban.

Meg elegük is van az embereknek, mindenki ideges, szorong, háttérbe került ez az egész megjelenés dolog.

2021. jan. 31. 11:34
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

A 60-as,70-es években.

Örülök, hogy nem most kell párt választanom mert a mai nők ruházkodása egy nagy hányadék!

Nőiesnek nem nevezhető.

2021. febr. 5. 13:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!