Hova tűntek a szép,csinosan felöltözött nők?
Sziasztok!
Csajként érdekelne a véleményetek,hogy Ti hogyan làtjàtok azt a helyzetet,hogy èn úgy làtom alig-alig vagy egyàltalàn nem làtok szép (akàr sminkben),belőtt igényes hajú,csinosan öltözött nőket/csajokat?
Minden nap kb 1,5 óràt metrózok ès az utóbbi fél èvben nagyon kevès irigyelni való csajt làtok.
Oké,hogy fent van mindegyiken a maszk,na de attól még egy szép sminknek a fele làtszódna meg a haja is. Öltözék meg nyílvàn làtszódik.
Szerintetek köze van ennek a maszkozàshoz?
Férfiak,Ti pasi szemmel hogyan làtjàtok a helyzetet? Ti nem làttok kevesebb szexi,jó megjelenèsű csajt?
Kívàncsian vàrom a vàlaszokat. Köszi.
25/n
Helló mindenki! Végigolvastam a válaszokat, sok mindenki írásával, véleményével értek egyet.
Az én meglátásom is az, hogy a pénz nagy úr sajnos. Még egy kínai üzletben is már 4-5 ezertől kezdődik egy farmer. Lassan ott tartunk, hogy mindegy, ha kínaiba vagy egy márkásabb üzletbe megyünk, mert a kínaiban is egyre csúsznak felfelé az árak. Másrészt szerintem már annyi divatirány, stílusirány van...megveszel egy téli kabátot, amihez ilyen meg olyan nadrág, sapka, sál, csizma állna jól...egyszerűen nehéz a meglévő ruhákból összeállítani úgy, hogy minden 100%-ban passzoljon a másikhoz, megvenni új cuccokat meg sok pénzbe kerül. Szerintem régebben nem is volt ennyiféle stílusirány amúgy.
Van egy bizonyos kabátod, amihez kék helyett a fekete farmer sokkal jobban passzolna meg fekete színű sapka és ahhoz a szetthez a hosszú szárú csizma. De neked van piros sapkád, kék farmered és bokacsizmád, akkor ezekből "gazdálkodsz" és nem mész mindenből újat venni. 😊
A hajról azt gondolom, hogy lehetséges, hogy sokan nem tudják úgy elkészíteni maguknak. Nekem majdnem fenékig ér a saját hajam és imádom, kiengedve hordani is. Emiatt ritkán van összefogva (általában nyáron). Konty ugyanez. Hullámosítani nem tudom, mert kidobja 20 perc múlva, kár 1 órát szenvednem vele. A smink meg nem tudom, én abban nem nagyon vettem észre mást, én sok embert látok kisminkelve, aki esetleg nincs, neki például van műszempillája, ami szépen kihangsúlyozza a szemeit.
Home office, maszk. Én régebben is csak akkor simnkeltem munkába, ha munka után mentem valahova. Most nem megyek sehova.
Maszkkal nekem kb reménytelen sminkelni, mert a meleg levegő amit kifújok, felül kijön, pont a szememhez, és elfolyik az egész. Tiszta pára folyton a szempillám ha szabadban vagyok.
A szövetkabát meg a magassarkú csizma biztos jó azoknak, akik nem sétálnak sokat. Engem a munkahelytől 15 percre tesz le a busz, még sima cipőben is kényelmetlen, és csúszkálok a hóban, nemhogy magassarkúban.
Meg elegük is van az embereknek, mindenki ideges, szorong, háttérbe került ez az egész megjelenés dolog.
A 60-as,70-es években.
Örülök, hogy nem most kell párt választanom mert a mai nők ruházkodása egy nagy hányadék!
Nőiesnek nem nevezhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!