Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hova tűntek a szép,csinosan...

Hova tűntek a szép,csinosan felöltözött nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csajként érdekelne a véleményetek,hogy Ti hogyan làtjàtok azt a helyzetet,hogy èn úgy làtom alig-alig vagy egyàltalàn nem làtok szép (akàr sminkben),belőtt igényes hajú,csinosan öltözött nőket/csajokat?

Minden nap kb 1,5 óràt metrózok ès az utóbbi fél èvben nagyon kevès irigyelni való csajt làtok.

Oké,hogy fent van mindegyiken a maszk,na de attól még egy szép sminknek a fele làtszódna meg a haja is. Öltözék meg nyílvàn làtszódik.

Szerintetek köze van ennek a maszkozàshoz?

Férfiak,Ti pasi szemmel hogyan làtjàtok a helyzetet? Ti nem làttok kevesebb szexi,jó megjelenèsű csajt?

Kívàncsian vàrom a vàlaszokat. Köszi.

25/n

2021. jan. 30. 09:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi erdekes valaszokat. Tanulsagosak!

Johetnek még valaszok,ki hogyan latja.

2021. jan. 30. 10:23
 12/25 anonim ***** válasza:
12%
Privátra miert nem valaszolsz?
2021. jan. 30. 10:38
 13/25 anonim ***** válasza:
85%

Otthon ülnek távoktatásban meg home officeban.

Na meg átértékelődött, hogy mi az ami fontos, meg mi az ami nem. Az egészség, a jókedély, a család, a barátok előtérbe kerültek, a külső háttérbe szorult. Én is inkább alszom fel órával többet, minthogy a megjelenésemet turbózzam.

2021. jan. 30. 10:45
 14/25 GretaThunberg ***** válasza:
3%
Elért minket is a feminizmus. Meg kell nézni az amerikai, brit nőket, hogy ez hova vezet.
2021. jan. 30. 10:57
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Elégedett vagyok magammal. Nem a sminktől leszek szerintem szép és igényes. Jobban preferálom azokat a ruhákat amikből nincs kint a mellem, fenekem. Szeretem az egyszerű darabokat, amiket tudok kombinálni és nem az van hogy egy felsőt csak egy konkrét nadrággal/szoknyával tudok felvenni.

A páromnak tetszem smink nélkül, egyszerűen csak megfésült hajjal. Magamnak is. Ennyi, más nem számít.

2021. jan. 30. 11:12
 16/25 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem épp télen a legkönnyebb elegánsan öltözködni. Jó kabátot, kalapot, szép kesztyűt, és persze meleg, de elegáns csizmát kell választani és kész is.

Nem tudom, vidéken élek, itt odafigyelnek magukra a lányok és a nők. Nincsenek túlöltözve, de csinosak.

2021. jan. 30. 12:27
 17/25 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is, télen sokkal jobban lehet igényesen felöltözni.
2021. jan. 30. 12:29
 18/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nehezebb szépen öltözni.

Én pl. szoktam ilyenkor is ruhát hordani, ugyanakkor ez nem látszik, mert a kabát takarja.

Persze, lehet szép egy kabát is, de én nagyon meleg, hosszú kabátot hordok, mert extrém fázós vagyok. Szóval a szép kategóriába eső szövetkabátok nekem eleve ki vannak zárva, max ősszel bírom őket. Télen igenis pufi kabátot veszek fel, ami nem tud annyira nőies lenni, mint egy szövet. Ezen kívül esőbe, hóba nem fogok magassarkút se hordani, mert elcsúszok és elesek, jobb teljes talajon járkálni. Mivel alacsony vagyok, a csizmák összenyomnak, így magad a hótaposó és bakancs.

A pamut, meleg harisnya sok használat után bolyhosodik, és nem lehet megmenteni life hackekkel sem - legalábbis nem tartósan. Kb. egy hónapig jó egy drágább 100 den fölötti harisnya, amit ha arányaira bontunk, mosással számolunk, akkor az jön ki, hogy nem éri meg az árát, szemben mondjuk egy leggingssel vagy nadrággal.

Kalapot szerintem ma már senki se hord, vagy nagyon kevesen. Öregasszonyokon szoktam látni. Én próbáltam magamon, nem jött be, nem takarja el a fülem, és azt kint hagyni fázni pedig felesleges. Szép kesztyű pedig gondolom mindenkinek bőrt jelent, amit én elvből nem hordok.

2021. jan. 30. 12:41
 19/25 anonim ***** válasza:
98%

Egyrészt szerintem te nem nő vagy, mert maga az írásod, a szóhasználatod, a mondataid, és még a kérdés témája is gyanúsan pasisnak tűnik.

Másrészt pedig szerintem a nőknek nem kötelességük az átlag hétköznapokon is úgy kirittyenteni magukat, mintha bálba készülnének. Minek, ha épp nem az a céljuk, hogy tetsszenek bárkinek is, vagy, hogy felhívják magukra a figyelmet? Ennyi kényelem jár nekik.

Másrészt pedig szerintem csak valószínűleg én vagyok ilyen csodabogár, de nekem egyébként is sokkal szimpatikusabb egy lazább, természetesebb megjelenésű nő, lófarokba kötött hajjal, farmerben, kapucnis pulcsiban, smink nélkül (vagy csak minimális sminkben), mint valami túlcicomázott porcenlánbaba.

2021. jan. 30. 13:57
 20/25 Metionin ***** válasza:
66%
Home office-ban vannak.
2021. jan. 30. 14:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!