Lányok ti, hogy öltözködtök átlagosan?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy fiatal lányok, hogy öltözködtök munkába, iskolába főleg akkor mikor rétegesen kell öltözködni kabátosan. Én nem szeretem a stílusomat és újítani akarok. Én általában rövid ujjú pólót veszek fel rá egy sima cipzáros kardigánt ami kapucnis meg rá egy sima kabátot ami nem téli bunda, persze télkor vastag kabát van rajtam. De nekem ez sok és hamar leizzadok még téli hidegben is. Hosszú ujjú pólóm nincs nagyon sajnos, ezért vannak csak rövidek, de hamarosan veszek cuccokat majd. 21L vagyok.2021. jan. 23. 12:30
1/4 anonim válasza:
Blúz vagy csinosabb felső, arra egy kardigán vagy blézer, alulra szoknya vastag harisnyával, vagy leggings hosszított felső.
17/L
2/4 anonim válasza:
A leggyakrabban hordott ruháim:
Télen: Bélelt leggings, trikó, hosszított pulóver, kabát. Munkahelyemen, van 1-2 hosszított váltó póló, ha szükségem lenne rá.
Ősszel/tavasszal: Lenge csinos vékony nadrág, sima, egyszínű vékony póló, ha szükséges: egy csinos kardigán.
Nyáron: Maxi ruha
3/4 anonim válasza:
Hááát...nekem csak a sötét színek állnak jól, szóval a sötétebb stílusokból (emo, rocker, metál) kiválasztom azokat amik nem olyan extrák és azt kreálom újra. Magamtól nem tudok öltözködni, sajnos nincs érzékem hozzá. :/
PL.:
4/4 anonim válasza:
En altalaban munkaba combkozepig ero sziknya 20denes vagy mintas neccharisnya. Ezt jobban kedvelem. Felulre rovidebb pulover es derekig ero kabat. Nem birom a nehez nagy ruhakat. Szerencsere fazni sem szoktam. Ritkan farmernadrag akkor felulre egy hason megkotheto bluz vagy rovid dereku bluzt veszek fel. Kabatkent sokszor poncsot is hordok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!