Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen meg hideg időben hogy...

Télen meg hideg időben hogy öltözködtök csajok?

Figyelt kérdés
Mostanában nem találom a stílusomat és nem akarok annyi göncöt pakolni magamra. Általában mikor hideg van van rajtam egy sima rövidujjú póló, rajta egy sima egszínű meleg kardgián majd rá a kabát. De hiába vagyok rövidujjúban ha még így is leizzadok néha pedig hideg van. Kabát alá elég lenne egy sima hosszú ujjú póló? Ezzel mégis csak egyszerűbb lenne az öltözködésem. Kabátjaim melegek. Van egy nagyon meleg kifejezetten téli kabát meg egy átmeneti ami pont őszre jó de mégse sülsz meg benne. Meg a nadrág téma. Szeretnék vastag meleg nadrágot hordani de sajnos mindegyik valamiért csikiz. Ezért maradnék szerintem a sima kék farmernél vagy egy sima fekete nadrágnál. Szerintetek milyen ha így öltözöm? Sima kék farmer nadrág, átlagos hosszú ujjú póló és rá a meleg kabát. Nem akarok nagyon rétegesen öltözködni mert akkor mindig leizzadok. Ti hogy vagyok ezzel? Sapkát szoktatok hordani? Télen érdekes ritkán látok lányokon sapkát. Ti hogy szoktatok télen öltözködni? Munkába vagy iskolába menet? Milyen táskát hordtok magatokkal? 23L

2020. dec. 5. 20:09
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat légszi!
2020. dec. 5. 22:35
 2/12 A kérdező kommentje:
légyszi*
2020. dec. 5. 22:35
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

Nadrág póló pulóver kabát csizma

;)

2020. dec. 5. 22:36
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi :)
2020. dec. 5. 22:39
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Mivel nagyon fázós vagyok, így póló, vastag pulcsi, télikabát, sapka, sál. Néha kesztyű is. 😃

Alul farmer (alkalmanként alá harisnya is), de tervezek bélelt nadrágot is beszerezni. És csak akkor mozdulok ki, ha muszáj. 😃

2020. dec. 6. 00:03
 6/12 anonim ***** válasza:
Áruljátok már el, hogy télen mi ez a póló-őrület :D
2020. dec. 6. 08:34
 7/12 A kérdező kommentje:
6.hát én nem tudom milyen őrület de póló nélkül csak nem mennél valahova nem? miért rajtad mi szokotr lenni?
2020. dec. 6. 08:36
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

Én így öltözöm télen:

Ujjatlan trikó, harisnya, zokni, egész ruha (térdig érő) vagy szoknya+garbó, vastag pulóver, bakancs, bőr kesztyű, sál, nagykabát (térdig érő).

Ennél csak több ruhát szoktam felvenni, el se tudom képzelni, hogyan lehet egy db pólóban izzadni.

2020. dec. 6. 09:59
 9/12 anonim ***** válasza:

#7 Felénk télen nem pólóban mászkálnak hanem rendes hosszú ujjú felsőben vagy pulcsiban :)

#8 Pont így lehet felfázni. A szoknya nem télre való.

2020. dec. 6. 11:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem kértem a véleményed, köszi.

2020. dec. 6. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!