Szerintetek ez a maszk jól néz ki? Érdemes lehet megvenni? Esetleg van ilyen valakinek?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogyha már úgyis szinte mindenhol kötelező a maszkhordás, akkor beszerzek egy téli vastagabb darabot, ami rendesen takarja és melegíti az arcot. Meglepődtem hogy némelyik még a fület is takarja. Szerintetek ez milyen? Nem ciki ilyet hordani?
link: [link]
2020. nov. 18. 20:58
2/14 anonim válasza:
Hát, legalább nem vágja a fület.
5/14 anonim válasza:
Nem ciki, de nekem nem tetszik. Olyan, mintha a sapkát fordítva vennéd fel
6/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon fullasztó lehet, az állkapcsod tuti nemtud benne mozogni.
Ráadásul a hajad is beleakad hátul, ha ott tépőzáras
7/14 anonim válasza:
Én nagyon szoktam fázni télen, az arcom, fülem is, szóval én megvenném. De lehet, más designt keresnék.
8/14 anonim válasza:
Én nem venném meg. Most jutunk el oda, hogy a normál maszkot menés közben az utcán el tudom viselni. Bevásárló központba be sem megyek. Nyáron a klíma elég gyengén ment, a fűtés beindult október 15 előtt, úgyhogy idén nem voltam a helyi plázában, nem mintha hiányozna. Bemész egy 22 fok feletti zárt térbe,egy ilyen maszk ráolvad az arcodra.
9/14 anonim válasza:
Hat ezt max -10 fokban. Nagyon durvan vastagnak nez ki. Vagy biciklin. Belterre tuti nem lesz jo.
10/14 anonim válasza:
Ennél már a kötél is jobb, az hamarabb megfullaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!