Matrózblúzhoz milyen maszk néz ki jól?
Csíkoshoz nem kell másik csíkos kiegészítő, de komolyan. Képzelj el egy csíkos maszkot, olyan lenne, mint egy szájkosár.
Valami egyszínű, diszkrét, minta nélküli a legjobb szerintem olyan szempontból, hogy találni is könnyebb olyat.
A fehér vagy fekete mindenhez illik. A sötétkékkel az lehet a gond, hogy nehezen találnál pont olyan árnyalatot, mint a ruhádon a kék.
Egy a lényeg, szerintem a csíkos minta maszkhoz nagyon nem illik, konkrétan nevetségesen nézne ki arcon hordva egy ilyen határozott minta.
Köszi az eddigi válaszokat!
A matrózblúz önmagában fehér, csak a gallér és a csuklómon sötétkék, fehér csíkokkal, a klasszikus ugye...
Én is gondolkoztam az ugyanilyen matrózmintáshoz, de tényleg fura belegondolva. Talán egyszínű fekete, fehér vagy olyan kék, mint a gallér, nekem is ez a legjobb gondolatom eddig, de várom még a tippeket! :D
Egyszínű fehérek húznék hozzá.
Ha kék, akkor pontosan ugyanolyan kéknek kéne lennie, mint ami a blúz gallérja.
csak pöttyös ne legyen.
legyen megegyező színű kék, vagy fehér, felül egy kék csíkkal (vagy kettővel, nem tudom hány sáv van a blúzodon, de annyi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!