20-25 éves lányok, ti hogy öltözködtök, honnan vásároljátok a ruháitokat, milyen stílus jellemző rátok?
A ruháim legnagyobb százalékát alternatív webshopokból (Metalshop, Rockpince, Rockstore) szerzem be.
Szeretem a fekete csipkés, fűzős, szépen kidolgozott dolgokat, a platform bakancsokat. Olykor szép, romantikus/viktoriánus stílusú kabátokat viselek, máskor pedig bőrdzsekit.
Az olyan dolgokat szeretem, amik kényelmesek, mégis látványosak, az egyszerűbb szettjeimet pedig mindig kiegészítőkkel dobom fel.
Cipők, illetve kevésbé extra felsők, nadrágok terén teljesen hétköznapi üzletekben is találok olykor kedvemre való darabokat (CCC, Zara, Bershka, Reserved...stb).
Olcsóbb ékszereket, haj kiegészítőket a Killstar és az Alchemy dolgokon kívül még a Claire’s-ben szoktam nézni, mert itt találok megfelelő minőséget. Az ezüst színű dolgok közül még semmi nem oxidálódott el, amit itt vettem, pedig vannak jópár éves darabjaim is.
Azt még hozzátenném, hogy ez a fajta megjelenés számomra nem csak külsőség, én a zenében is a goth termésekért élek-halok.
21/L
Nekem hatalmas inspiráció az 1940'es évek divatja, és az 1990'es évek divatja is.
Szóval a visszafogott színeket szeretem, a konzervatív, többet takaró ruhadarabokat. Nagyon fontos számomra, hogy a ruhák derékvonalban testhezállók legyenek, mert ez adja meg a nőiességet.
Mindenféle helyekről veszem a ruhámat, pl a padlásról régi ruhákat, turkálóból, vagy akár fast fashion üzletből is.
Azt azért hozzáteszem, hogy ha a pasiknak akarsz tetszeni, akkor keress más inspirációt.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!