Ha kihívóan öltözködtök nemérzitek magatokat furcsán?
Figyelt kérdés
Én olyankor legszivesebben takargatnám magam. Pedig nincs felesleg rajtam.2020. máj. 7. 08:01
2/11 anonim válasza:
Ha elegáns vagyok én egyáltalán nem takargatom magam, ebben nincs semmi szégyellni való.
Jól érzem magam ::))
3/11 anonim válasza:
Igyekszem mindig úgy öltözni, hogy komfortosan érezzem magam. De az a baj, hogy ma már ha szimpla szoknyát veszek fel, szimpla pólóval, akkor is találok olyan férfi egyedet, aki szemmel már levetköztetett, netán még kiabálja is mit tenne velem.
Pont emiatt nem szoktam kihívóan öltözködni, főleg a félelem gátol, nem pedig egyéb furcsa érzés.
4/11 A kérdező kommentje:
Utolsó énis így vagyok vele. Meg én még azt vettem észre magamon, hogy sose sminkelem magam és amikor teszek fel alapozót meg szempillaspirált akkor is inkább letörlöm, mert olyan furcsa mintha nem én lennék és kényelmetlen. Az kimaradt a kérdésből, hogy 18/L vagyok
2020. máj. 7. 09:06
5/11 anonim válasza:
Te mit nevezel kihívónak? Kirakod a melleidet? Vagy mini ruhát veszel fel?
Egyébként miért öltözöl úgy hogy takargatnod kell magad?
6/11 Sunshinedoll válasza:
Nyilván viselj olyan ruhákat, amiben jól érzed magad. Ha a kihívó cuccokban nem érzed jól magad, akkor ne viselj olyanokat. Nem a felesleg szabja meg, hogy ki mennyire gátlásos, szóval nem kell ezen befeszülni. Ami kényelmes, és amiben jól érzed magad, minden más idő- és pénzkidobás.
7/11 anonim válasza:
Szeretem a miniszoknyákat és a nagyon rövid nadragokat is. Fiúknak is be szokott jönni úgyhogy nincs bajom vele. 20L
8/11 anonim válasza:
Nem.Nem vagyok szégyenlős.Szoknyát nem hordok,de mély kivágott felsőt felveszek,azonkívűl nem hordok melltartót,csak ha nagyon átlátszó a felső.Smink mostanában csak spirál és szemceruza/tus,néha rúzs.
9/11 anonim válasza:
Nem szoktam kihívóan öltözködni, mert elég feltűnőek a testi adottságaim, így ha akarom, ha nem, szinte mindig megnéznek (még a nők is). De marhára tud zavarni, ha idegen férfiak vetkőztetnek a szemükkel.
10/11 anonim válasza:
Nekem nincs vele gondom, szeretem a rövid szoknyákat és a rövid shortokat is, és van jó pár mély dekoltázsú felsőm is, én nem érzem magam kényelmetlenül.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!