2/13 anonim válasza:
Szerintem is az első! A másodikon az az öv egy pöttyet b_zis!
5/13 anonim válasza:
Nekem ezek voltak a benyomásaim a két kép alapján:
1.
Jó vágású, normális fiatalember, aki tudja, hogy hogyan kell felöltözni. Inkább marad férfi, mintsem divatmajom lenne. Talán kicsit visszahúzódóbb..
2.
Höh, na megint egy majom. A jó ízlésnek még csak a közelében sem jár, és azt sugározza, hogy én vagyok a menő gyerek.
Tudom, nem a ruha teszi az embert, viszont sok múlik rajta, főleg az első benyomásnál. Az első szerintem sokkal előnyösebb. A második hát nem tudom... nekem egyáltalán nem tetszik. Persze az arc is fontos, de szerintem hamarabb megfordulnék az utcán az "első srác" után, mint a második után.
17/L
6/13 anonim válasza:
Az első jobb :) Nyilvánvalóan elegánsabb, meg minden.
7/13 anonim válasza:
uristen
te csajgatyáthordasz?!! és az az öv XD
:DD
9/13 anonim válasza:
Nekem is az első. A második olyan divatmajmos, nagyon nem az én stílusom. Bár vedd fel azt, amelyikben jobban érzed magad-nincs olyan szerkó, ami mkinek egyformán tetszene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!