Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik variáció a jobb (tömegn...

Melyik variáció a jobb (tömegnövelő, vagy házi keverés)?

Figyelt kérdés

Most az ünnepekre való tekintettel összegyűlt némi pénzem, na mondom valami jó kis tömegnövelőt kipróbálok! Ki is néztem magamnak a Volumass 35 prof. -ot, aztán elkezdtem utánaolvasgatni dolgoknak. Itt az egyik kérdésnél a tapasztaltak azt mondták, hogy felesleges a tömegnövelő, mert jó étkezés mellett proteinnel+dextróz+maltóval ugyanazt el lehet érni. Eddig én is ezt nyomtam, de mivel kevés a proteinbevitelem, nincs fejlődés. Tehát szerintetek mi lenne jobb? Rendbetenni az étkezésemet és egy 6 kilós volumasst egy hónap alatt beverni, Vagy ugyanúgy rendbetenni az étkezésemet, de promixet innék napközben, és edzés után promix+dextróz+maltó.

Ja a volumass elfogyása után nem tudnék még egyet venni, csak proteint.

2010. dec. 18. 15:41
 1/9 Da puta madre ***** válasza:
Akkor tartalékold a pénzed, hogy a következő hónapokban is tudj rendesen enni.
2010. dec. 18. 16:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Még gondolkodok. Egyszerűen nem tudok dönteni, mert most egy darabig nem lesz ennyi pénzem egyszerre, mivel diák vagyok, nincs keresetem. Azt írták, hogy a volumass rendes kaja mellett ha a 6kilót megeszed egy hónap alatt akkor minimum 5 kilót hoz.
2010. dec. 18. 16:29
 3/9 Da puta madre ***** válasza:
Ezeknek nem szabad bedőlni, ez nagyon sok tényezőtől függ. Egyél, annak lesz eredménye. Ha híznál is 6 kilót( ami nem tiszta, zsírmentes izomszövet, hanem a rád rakódó zsír is), de utána nem lenne pénzed megvenni a tápkieget, lemenne rólad sec perc alatt, edzhetnél akárhogyan. Nem mind, de a tömeg nagy része. Úgyhogy feleslegesen vennéd meg. A kajára költs, ne másra.
2010. dec. 18. 17:00
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja. Hát már kezdek elpártolni tőle, de még jöhetnek válaszok. Köszi
2010. dec. 18. 17:23
 5/9 Clem ***** válasza:

Szerintem ott kezd hogy elfelejted a Scitec-et..de főleg a Volumass-t...!!!

Vegyél egy jó fehérjét(2200gr-ot)+500gr Creatint+ a legolcsóbb tömegnövelőt ami csak létezik abból is kb 2 kilósat..és az egészet jó keverd össze!!!

kb. 18 ezerből lesz 5 kg frankó cuccod ami MINDENNÉL jobb lesz..persze ha megfelelő étkezéssel párosítod..!

2010. dec. 18. 20:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Éppen most számolgattam, lehet hogy veszek 4kg power proteint, meg fél kiló kreatint, azt a többit meg költöm húsra.
2010. dec. 18. 20:35
 7/9 Clem ***** válasza:
Én még keverném a helyedben 1-2 kiló olcsó szénhidráttal..!:)
2010. dec. 18. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:

maltó se kell. Baromira felesleges vele baszakodni, ráadásuk 2x drágább a dextróznál. Csak azért teszik a tömegnövelőkbe, mert nem édes, így finomabbra lehet ízesíteni őket.

Évek óta dextrózt teszek a fehérjémbe edzés után. Ha nincs, akkor sima cukrot. jobb, mint akármelyik tömegnövelő, akárki akármit mond.

2010. dec. 18. 23:00
 9/9 A kérdező kommentje:

Clem válasza:

Én még keverném a helyedben 1-2 kiló olcsó szénhidráttal..!:)

Persze. már a kezdetektől ugy megy, van is itthon.

2010. dec. 19. 03:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!