Melyik variáció a jobb (tömegnövelő, vagy házi keverés)?
Most az ünnepekre való tekintettel összegyűlt némi pénzem, na mondom valami jó kis tömegnövelőt kipróbálok! Ki is néztem magamnak a Volumass 35 prof. -ot, aztán elkezdtem utánaolvasgatni dolgoknak. Itt az egyik kérdésnél a tapasztaltak azt mondták, hogy felesleges a tömegnövelő, mert jó étkezés mellett proteinnel+dextróz+maltóval ugyanazt el lehet érni. Eddig én is ezt nyomtam, de mivel kevés a proteinbevitelem, nincs fejlődés. Tehát szerintetek mi lenne jobb? Rendbetenni az étkezésemet és egy 6 kilós volumasst egy hónap alatt beverni, Vagy ugyanúgy rendbetenni az étkezésemet, de promixet innék napközben, és edzés után promix+dextróz+maltó.
Ja a volumass elfogyása után nem tudnék még egyet venni, csak proteint.
Szerintem ott kezd hogy elfelejted a Scitec-et..de főleg a Volumass-t...!!!
Vegyél egy jó fehérjét(2200gr-ot)+500gr Creatint+ a legolcsóbb tömegnövelőt ami csak létezik abból is kb 2 kilósat..és az egészet jó keverd össze!!!
kb. 18 ezerből lesz 5 kg frankó cuccod ami MINDENNÉL jobb lesz..persze ha megfelelő étkezéssel párosítod..!
maltó se kell. Baromira felesleges vele baszakodni, ráadásuk 2x drágább a dextróznál. Csak azért teszik a tömegnövelőkbe, mert nem édes, így finomabbra lehet ízesíteni őket.
Évek óta dextrózt teszek a fehérjémbe edzés után. Ha nincs, akkor sima cukrot. jobb, mint akármelyik tömegnövelő, akárki akármit mond.
Clem válasza:
Én még keverném a helyedben 1-2 kiló olcsó szénhidráttal..!:)
Persze. már a kezdetektől ugy megy, van is itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!