Szerintetek melyik frizura variáció a jobb, melyik nézne ki jobban a leírtak közül?
Olyasmi hajat szeretnék, mint ami régebben Avrilnek volt, hogy alul fekete, felül szőke : [link]
Csak annyi lenne a különbség, hogy nekem a hajam nem szőke lenne, hanem valamilyen más... Szerintetek ehhez a feketéhez melyik szín illene jobban alapszínnek: csoki barna, mahagóni vörös, gesztenyebarna szín. Ezek közül mindegyik szín jól állna, de nem tudok dönteni, ezért lennék kíváncsi a véleményetekre, hogy nektek melyik kombináció jönne be:)
Alapszínekről is mutatok pár linket :) :
barna:
1, [link]
2, [link]
mahagóni, vörös:
3, [link]
4, [link]
gesztenye:
5, [link]
(tudom, hogy kicsik a képek, de így találtam meg őket)
Köszönöm a véleményeket! :)
WOOOOWW:D Baromi jó választás szerintem ez a haj, főleg az 1-es és az 5-ös hajszínnel sztem.
Mostanában sok hollywoodi hírességnek volt olyan a haja, hogy kívül barna, a füle mögöttől kezdve meg a tarkójáig pedig sötétebb árnyalatú. Nagyonn jól néz ki, mert szépen kiemeli az arcot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!