Milyen frizura állna jól nekem? (képpel)
Figyelt kérdés
tudom , a jelenleg formája elég furcsa, szeretnék valami divatos frizurát vágatni, de a hosszából nem sokat akarok vágatni, csak annyit amennyi szükséges ahhoz hogy valami jó formája legyen..
szín nem lényeges, csak a frizura.
kérlek linkeljetek, nektek mi tetszene
2011. nov. 7. 14:47
2/4 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne tépesd meg, így is elég kevéskének tűnik a hajad. Amúgy így sem rossz, de mivel kerekded arcod van én egy kicsit (mondjuk 10 centit) megnöveszteném a helyedben, mert az segít optikailag nyújtani. A színe nekem tetszik amúgy. :)
(És ha elfogadsz egy jó tanácsot, ne szedd ennyire vékonyra a szemöldököd, nem áll jól.)
3/4 anonim válasza:
Szerintem is növeszd meg egy kicsit. Esetleg egy teljes fufrut megpróbálhatnál,de ne legyen nagyon tömött,legyen megtépve kicsit.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!