Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik variáció a jobb?
Na szóval van egy lány 16 éves aki nagyon megfogott a tekintetével és az lenne a kérdésem, hogy hogyan szólítsam meg?
1. verzió:odamegyek hozzá személyesen és megmondom neki hogy szimpatikus....lenne-e kedve eljönni velem kajálni vagy akármi
2. verzió:ráírok neten és úgy hívom el
Általában oda szoktam menni de ez a lány szerény, visszahúzódó é kicsit zárkózott és nem akarom elijeszteni hogy odamegyek és csak úgy elhívom, mert hátha zavarba hozom, megijed és nemet mondd.Neten viszont csak meglepődne és fel tudna készülni rá.Szerintetek melyik megoldás a jobb?
Attól, hogy visszahúzódó és zárkózott, még az első a jobb. Neten elhívni valakit nagyon személytelen, csak rontasz az esélyeiden. Mondom ezt úgy, hogy én is ilyen lány voltam 16 évesen:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!