Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetne elfogadtatni a...

Hogy lehetne elfogadtatni a barátnőmmel és a barátnőm családjával, hogy én a super skinny farmernadrágokat szeretem?

Figyelt kérdés
Barátnőm mindig helyteleníti, hogy ilyeneket hordok. Karácsonykor elvitt a szüleinek és a tesóinak bemutatni, az apja azt mondta, hogy most lát először testközelből zsebes harisnyát, jól megnézi magának. Mosolygott, de közben helytelenítően csóválta a fejét. A barátnőm öccsei nagy, bő, zsákszerű, lötyögős farmerben voltak, olyanban, amilyenbe kétszer is belefértek volna. Én meg azt a nadrágot találom röhejesnek. Ők meg az enyémen nevettek, holott az enyém legalább divatos. A fiatalabbik ugyan mondta, hogy egyszer kipróbálná, milyen érzés, ha feszül a lábszárán a nadrág, de az idősebb lebeszélte róla.

2021. jan. 7. 10:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
0%

Értem már

Ez a harisnyás férfi ujabb kamu kérdése amire aztán másik fiokrol válaszol magának xddd

2021. jan. 11. 21:12
 22/40 anonim ***** válasza:
0%
Igazi férfi nem vesz fel zsebes harisnyát
2021. jan. 11. 21:14
 23/40 anonim ***** válasza:

22-es személyében egy igazi férfit tisztelhetünk, de amivel ezt eléri az egy unalmas egyhangú mondhatni fénymásolat jelleg stílus. És csak ezeknek a ruháknak köszönheti hogy egyáltalán férfinek látszik.

Az ilyeneket rettegőknek hívjuk, ők egy pici ruházati eltérésnél már pánikrohamot kapnak nehogy minek másnak mint melegnek nézzék emiatt őket.

A ugyan úgy néznek ki mint az összes többi akkor van nyugalom.

Szegény lányoknak aztán lehet a változatosságból választani.. :))

2021. jan. 12. 14:04
 24/40 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Csak az ilyen vádligatyás igazi férfi felhasználók járnak egymással egyencuccba, hogy miért? Azt meg is indokoltam feljebb.

2021. jan. 12. 14:20
 25/40 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért nem úgy kell elképzelni a nadrágjaimat, hogy majd szétrepednek a fenekemen vagy a combomon, mert nem olyanok. Van az anyagnak egy természetes rugalmassága, nyúlása.
2021. jan. 12. 15:10
 26/40 anonim ***** válasza:

Igen, ettől olyan kényelmesek.

A fiú tesóknak meg gondolom zsákvászon anyagú merev szharjaik vannak , de náluk nem a kényelem a fő szempont hanem az egymás előtti megfelelés.

Ezért képesek bevállalni mindenféle kényelmetlen ruhát mert ők azt hiszik a ruházattól lesz férfi a férfi.

Az már gond ha csak ez segít rajtuk, de ezt a tévhitet hagyjuk meg a marháknak.

Amikor én azt kommenteltem, hogy egy nő öltözzön nőiesen, akkor mindenki nekem esett hogy miért gondolom, hogy egy nő csak nőies ruhákban lesz nő!

És hogy miért kell mindég nőiesen öltözködni...?

Akkor most? Egy férfinél nem így van? Nekünk mindég meg kéne felelni az idegenek elvárásainak?

2021. jan. 13. 06:58
 27/40 anonim ***** válasza:
Na az még bûzisabb ,mert sokkal jobban a lábra cuppan mint w hagyományos anyagú farmer
2021. jan. 13. 17:46
 28/40 anonim ***** válasza:
Pont hogy ezért nagyon jók a super skinnyk, mert rugalmasak és a lábamra cuppannak akár egy harisnya. :) Én szeretem nagyon, és nekem jól is állnak.
2021. jan. 13. 20:57
 29/40 anonim ***** válasza:
Legfeljebb be képzeled hogy jól állnak
2021. jan. 13. 23:40
 30/40 anonim ***** válasza:
Miért zavar téged hogy nekem jól áll? Nem is ismersz, ne irigykedj már az alakomra légyszi. Úgy csinálsz mint egy ovis. :D
2021. jan. 13. 23:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!