Hol lehet kapni fiúknak sötét színű bőrhatású super skinny farmert?
Figyelt kérdés
Olyan boltot keresek ahol fel is lehet próbálni vásárlás előtt.
Színben jó a fekete, és a kék is.
Ilyesmit keresek:
2020. okt. 26. 20:43
3/11 anonim válasza:
Remélem sehol xd
Nem férfi re való
4/11 anonim válasza:
Azért a fujjogások hasonló női kérdés esetén csak a fétises baromtól szoktak jönni. Itt már kapásból kettő beszólogató egyén is akadt.
6/11 A kérdező kommentje:
Boltokat keresek.
Eddig csak a #2-es adott a kérdésemre választ. Köszi neki!
A többieknek pedig:
Véleményekre nem vagyok kíváncsi, ne is fáradjatok ezzel. :)
2020. nov. 10. 15:57
7/11 anonim válasza:
Szia! Ha Budapesten laksz érdemes benézned a Szputnyik Shopba is akár vagy outletekbe Dorothy and Aby pl. ott lehet találni fogsz. De a Zaraban illetve a Bershkaban szoktak lenni ilyenek vagy a neten tudsz rendelni Shein, Asos, Alliexpress, wish...:)
8/11 anonim válasza:
Amúgy meg nem értem ezt a sok felháborodott válaszolót... a kérdező sem szólja le őket amiért pólót hordanak farmerral. Kinek mi tesztszik... fogadjátok már el!:D
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az ötleteket! :)
Akik pedig nem a kérdésre válaszolnak, jót mosolygok rajtuk. :)
2020. nov. 11. 23:49
10/11 anonim válasza:
H&m weboldalán láttam ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!