20 év körüli srácok, akik teljesen feszülős farmerokat(spray on, super skinny)-t hordanak. Kint szokott belőle lenni a bokátok?
Ha kint van akkor azért mert feltűritek, vagy direkt olyat vesztek ami nem ér csak boka fölé? Én is ilyen extra feszülőseket hordok és nekem kint a bokám.
17/F
Szerintem sehogy sem szép 😂
20/N
Igen skinnyt hordok de nem dugdosom ki a bokám mert egy fiúnal hülyén néz ki.
Maradjon csak a lányoknak
2.
Hát persze, maradjon csak minden a lányoknak.
Mi meg legyünk elnyomva minden téren, jó a hozzáállásod.
Így aztán tényleg szürke egymãs fénymásolatai leszünk ha semmi változtatást nem viszünk be az életünkbe.
Szerintem egy fiúk borzalmasan néz ki egy szűk nadrág. Mindig arra gondolok, hogy hova teszik a farkukat? Ráadásul egyáltalán nem is egészséges. Rengeteg egészségügyi problémát okozhat.
17/L
Utolsó ha megfelelő a méret akkor bőven elfér benne a szerszám is ugyvan szabva hogy ott több hely van másodszor nem egészségetelen mert a legtöbbe már elasztán van amitől nyúlik és nem szorit.
Az meg hogy hogyan néz ki függ a szükségétől és a láb formáját vastagságátol.
Nekem például vékony lábam van és olyan skinnt hordok ami terdtol le felé kicsit bővebb és nagyon jól áll sokkal vastagabbnak látszik benne a lábam mint egy logó zsákba. 18/F
5!
Szerinted a szűk boxerekben hova teszik a cuccot? Az nem egészségtelen?
A gondolkodásod megfelelő a koroddal..
4!
Menj már innen te búzázó IGAZI FÉRFI
Az 5-ös vagyok, tessék, itt egy cikk, olvasd el, te nagyon okos.
6.
Én általában olyanokon látok szűk nadrágot, akiknek piszkafa lábai vannak, bár biztos vannak kivételek. Viszont ez mit sem változtat azon, hogy szörnyen áll egy fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!