20 év körüli srácok, akik teljesen feszülős farmerokat(spray on, super skinny)-t hordanak. Kint szokott belőle lenni a bokátok?
Figyelt kérdés
Ha kint van akkor azért mert feltűritek, vagy direkt olyat vesztek ami nem ér csak boka fölé? Én is ilyen extra feszülőseket hordok és nekem kint a bokám.
17/F
2020. máj. 27. 13:31
11/13 anonim válasza:
Hátha jól beállítottad és nem csúszik el le vetelkor akkor nyugodtan ugy tedd el
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz ha valaki feszülőset akar hordni hordjon.Viszont azt tudni kell h az iverszevnek nem egészseges sem a himiravsejteknek... Exemnek is voltak szegénynek problémái e miatt.
Mindenképp olyat keress ami ott nem szoros annyira.
Egyébként mint jelenség nem gáz, inkább egézségügyi szempontból lehet rizikós. :)
13/13 anonim válasza:
12.
Ha férfi gatyát veszel ebből a fajtából akkor ilyen problémáid nem lesznek.
Tudod? Ez olyan mint a feszülős boxer amit annyian szeretnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!