Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetne elfogadtatni a...

Hogy lehetne elfogadtatni a barátnőmmel és a barátnőm családjával, hogy én a super skinny farmernadrágokat szeretem?

Figyelt kérdés
Barátnőm mindig helyteleníti, hogy ilyeneket hordok. Karácsonykor elvitt a szüleinek és a tesóinak bemutatni, az apja azt mondta, hogy most lát először testközelből zsebes harisnyát, jól megnézi magának. Mosolygott, de közben helytelenítően csóválta a fejét. A barátnőm öccsei nagy, bő, zsákszerű, lötyögős farmerben voltak, olyanban, amilyenbe kétszer is belefértek volna. Én meg azt a nadrágot találom röhejesnek. Ők meg az enyémen nevettek, holott az enyém legalább divatos. A fiatalabbik ugyan mondta, hogy egyszer kipróbálná, milyen érzés, ha feszül a lábszárán a nadrág, de az idősebb lebeszélte róla.

2021. jan. 7. 10:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

9!

Igen, a nőket nem ekézed csak a férfiakat.

2021. jan. 8. 11:58
 12/40 anonim ***** válasza:
Majd kinősz belőle és elkezdesz normális gatyát hordani énis hordtam ilyeneket 1 évig mire rá jöttem, hogy férfira nem való az ilyen.
2021. jan. 8. 14:02
 13/40 anonim ***** válasza:

12.

Férfira csak egyfajta nadrág való, az ami az idegenek elvárásainak eleget tesz, azzal meg nem kell foglalkozni,hogy az a bizonyos férfi esetleg másfajta nadrágokat szeret viselni.

Ezt csak a nők tehetik meg , nekik kiváltság az hogy nem másoknak,hanem maguknak öltöznek.

A pasik akkor jók ha fénymásolatok...

2021. jan. 9. 17:03
 14/40 anonim ***** válasza:
Látszik,hogy ez az ország kommunista marad, az emberek hozzáállása is ezt igazolja.
2021. jan. 9. 17:04
 15/40 anonim ***** válasza:
13 Mr harisnyás férfi senki nem kíváncsi a baromságaidra unalmas vagy
2021. jan. 9. 18:40
 16/40 anonim ***** válasza:

Ja, persze... 14-es.... Akinek nem tetszenek a harisnyás macskajancsik, az kommunista.

Irigyellek az egyszerű világképedért... :-DDD

2021. jan. 9. 18:43
 17/40 anonim ***** válasza:

Konzervatív begyöpösödött és kommunista szellemben nevelkedett.

Így jobb? Kisfiúk?

Vagy szerintetek más kedvéért kellene öltözködni?

Azért vegyen fel más nadrágot a kérdező , hogy a kommunista világban nevelkedett apucinak és a ti fajtátiknak megfeleljen? És ne azt viseljen amit Ő szeretne?

Ehhez a primitív világképhez is csak gratulálni tudok, kisfiúk!

2021. jan. 11. 11:38
 18/40 A kérdező kommentje:
Igaza van a 17-esnek. A kommunizmusban volt az a jelszó, hogy "aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére." Akkor viselt mindenki egyen ballonkabátot, egyen szövetnadrágot és egyenblúzt. Már véget ért a társadalmat azonos ruhákba kényszerítő neoprűd öltözködés ideje.
2021. jan. 11. 11:45
 19/40 anonim ***** válasza:
Akkor miért jár mégis mindenki egyenharisnyában, alatta rövidnadrággal?
2021. jan. 11. 14:30
 20/40 anonim ***** válasza:

Én is super skinny farmert hordok mindig, imádom ezt a fazont.

Ha a történet igaz akkor a kérdezőnek adok igazat.

De én úgy érzem hogy ez egy kamu sztori.

2021. jan. 11. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!