Hogy lehetne elfogadtatni a barátnőmmel és a barátnőm családjával, hogy én a super skinny farmernadrágokat szeretem?
Lehet, egyszerűbb keresni olyan barátnőt, akinek a családja alapból elfogadja... :-D
Bocs, de nagyon gyerekes probléma!
Á, ez már megint valamelyik önigazolást kereső zsebesharisnya hívő.
Qrva röhejesen néztek ki benne. Kedvencem így télen a nagykabátos verzió, egy nagy gömb, alulról beszúrva 2 fogpiszkáló. Lent bokavillantással súlyosbítva.
A divat mindig más. Utólag szinte mindegyiken nevetünk. Nagyon kevés van, amelyeken már akkor is nevetnek a kortársak, amikor éppen divatban van. Ez ilyen.
Hozd fel apucinak a férfi acélbetétes bakancsot viselő kislányokat!
Még képpel is alátámaszthatod.
Arra mit lép..?
Meg a most divatos bőszárü fiú gatyákat viselő lánykákat.
Gondolom a csajok is azért vesznek fel mindenfélét hogy ne legyen unalmas az öltözetük. A pasiknál ez miért akkora baj ha valaki nem akar "egyenruhában" lenni??
Kérdezd már meg apucitól!
Mellesleg aki azt írja hogy úgy néznek ki skinny gatyába a fiúk mint a csirkék, akkor ez a lányokra is igaz mert náluk is jelen van a nagykabát vékonyláb és skinny kombó...
6!
A nők meg öltözzenek nőiesen és ne bő szárú férfi gatyákba!
Igaz?
Vagy nekik szabad azt felvenni ami nekik tetszik , de egy férfi meg szigorúan csak mások kedvébe járva öltözzön?
9-es
Hülyén is néznek ki a nők az ilyen Momjeansekben, meg nyakig felhúzott zsákokban. Mondtam én mást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!