Pasiként ez a női body?
2021. jan. 6. 12:29
31/38 A kérdező kommentje:
Megérkezett Kínából. Szerintem teljesen rendben van. Elől a csomagnál is, vállban is..
2021. jan. 25. 17:34
32/38 anonim válasza:
És mit szólt hozzá a barátnőd?
Hogy viszonyult hozzá hogy te badyt szeretnél hordani?
33/38 A kérdező kommentje:
Nem látta rajtam, csak mutattam neki. Különösen semmit. Max hogy szerinte nem áll jól az én testalkatomon az a stílus. De arra, hogy body, semmit.
2021. jan. 30. 19:19
34/38 anonim válasza:
Ha jó alakod van akkor szerintem oké. Nőként kényelmes, de pasiknak kicsit érdekes lehet alul. Én szárasat hordanék inkább ha pasi volnék, valamilyen unisex vagy női sportdresszt.
35/38 A kérdező kommentje:
34
Esetleg link, hogy milyenre gondoltál?
2021. okt. 29. 19:35
36/38 anonim válasza:
Ezek a bodyk ilyenkor már ősszel télen nagyon praktikusak, már jó pár éve hordok bodyt férfiként. Nincs vele gond lent sem, mondjuk nem tudom milyen az ha olyan viseli aki nagy szerszámmal van meg áldva, mivel az enyém igazi vér pén..sz, és az ugye alapban nem akkora igy nekem nincs gondom vele.
37/38 anonim válasza:
Ha jó a méret akkor, mert különben kényelmetlen lesz. Én is hordtam egy időben ilyeneket, női blúzt is alternatív időszakomban. Senkinek sem tűnt fel. Nekem és a barátnőmnek tetszett és ennyi. Sőt, volt olyan hogy ő választott ruhát.
38/38 anonim válasza:
Én levágtam egy ilyennek az alját, egy másiknak pedig lyukat vágtam hogy kint legyen a csomag majd beszegtem és boxert veszek rá és a kedvencem lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!