Pasiként ez a női body?
17!
Teljesen igazad van de ha megfigyelted nem az időseknél gond ez hanem a fiatal kisfiúknál-kislányoknál.
Valahogy összefonódást látnak a nemi hovatartozással és az öltözködésel.
De persze a kislányok is a fiúkákat ekézik , erre mondják hogy másban meglátja a szálkát, de magában a gerendát már nem. Meg sok buta fiúka van aki azt hiszi attól lesz férfi ha férfiasan öltözködik.
De mi van ha én nem szeretnék mindég férfiasan öltözködni?
A kislányok valósággal fel vannak háborodva ha megszólják őket hogy nem nőiesen öltözködnek, ők mondhatják hogy nekik miért kéne mindég nőiesen kinézniük....?!
Meg hogy fiúsan öltöznek finomítva van nem bútmzásan! Ezt csak a fiúkra kell mondani.
Eszem-fhaszom megáll micsoda egy korcs fiatalság van ebben az országban! T. a kivételnek!
Ha fiatal srác vagy és még csinos is akkor tökmindegy mit veszel fel akkor is jól nézel ki benne hidd el.
Én is hordtam anno, nem volt semmi gond vele, alul is elfért a cucc és kényelmes volt.
De van ilyen az alin férfi body is, az is szép és szerintem a csajoknak is tetszik. Legalábbis az én csajom nagyon felizgatta amikor abba voltam.
Meg is válaszoltad miért uniszex.
Férfinek nem járna a konfortérzet?
Talán erre az eladó is rá jött.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!