Pasiként ez a női body?
2021. jan. 6. 12:29
12/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok búza.
2021. jan. 6. 15:33
13/38 anonim válasza:
Ja, bocsi akkor visszavonom a #7-es kommentemet.
14/38 anonim válasza:
szerintem nyugodtan felveheted, senki nem fog az öved alá nyúlkálni, hogy ez most body-e rajtad vagy se :)
15/38 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem, úgyhogy valamit kell vele kezdeni.
2021. jan. 6. 19:46
16/38 Metionin válasza:
Figyelj felpróbálod és ha jó akkor örülsz, ha meg nem, akkor is el lehet vágni és beszegni az alját.
17/38 anonim válasza:
nem tudom ebben az országban mi ez a visszafejlődés már komolyan, akárhogy is próbálom képtelen vagyok megérteni, miért zavar bárkit is ki mit hord.
ha jól érzi magát benne, ki a faszt zavar? miért nem tudtok a saját dolgotokkal foglalkozni?
miért lenne meleg attól még hogy milyen ruhát vesz fel? mióta van a ruháknak neme?
és akkor megkérdezik, miért akarunk elmenni az országból..
szerintem nyugodtan felhúzhatod ha kényelmes, tetszik és jól érzed magad benne. más tényleg nem számít:)
18/38 A kérdező kommentje:
Közben rákerestem itt. Van több hasonló kérdés is.
Majd lehet hogy rakok fel képeket. Úgy is kivi leszek a véleményekre.
2021. jan. 6. 22:26
20/38 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, én már vagy 4 éve hordok bodyt, először csak télen kezdtem, aztán meg annyira meg szerettem, hogy már egész évben hordom. Alváshoz is kizárólag csak bodyt veszek fel. Arról meg ugye nem is beszélve hogy télen milyen praktikus benne lenni, mivel nem csúszik fel a hátamon, és így nincs ki a derekam sem sose. De amúgy amit onnan rendelsz azok nem valami szuper minőségűek, Magyarországon is tudol rendelni olyat amiről a kutya meg nem mondja hogy az nőie vagy sem. És ráadásul a minősége is kifogástalan, ja és még olcsóbb is!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!