Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretnék kicsit egyedibben...

Szeretnék kicsit egyedibben öltözködni! Tippek?

Figyelt kérdés

eddig az a tipikus farmer és póló, vagy trikó összeállítás volt a megszokott. illetve színes nadrágok: lila rövidgatya,sárga térdgatya,zöld hosszúgatya, narancs szoknya, kék halászgatya.

most viszont szeretnék kicsit csinosabb, különlegesebb ruhatárat kihozni a mostaniból. persze felsőkből mindenképpen venni fogok újakat. nadrágból hosszúnadrágra is szükségem van =)

tehát nőiesebb,csinosabb ruhákat szeretnék beszerezni olcsóbban.

tippeket,linkeket, képeket javaslatokat várok!! :)

előre is köszi

14L

2010. aug. 13. 13:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ha farmerból egyenes szabásút veszel, ahhoz felvehetsz egy színes blúzt és fekete gardigánt vagy blézert,akár farmerból is.

szoknyából térd felett érő skótkockás? én imádom:)

Ahhoz fekete vagy fehér felső.

Vannak tengerész blúzok is ha neked tetszik, de elsősorban a te ízlésed szerint lesz egyedi, csak a színek legyenek összhangban:)

[link]

itt is vannak jó ruhák, csak fazon miatt:)

de ha betérsz egy turiba ki foghatsz egy egy jó és egyedi cuccot is!

2010. aug. 13. 14:14
 2/11 A kérdező kommentje:
tengerész blúzok nagyon bejönnek, de hol vehetnék olcsón?? a skótkockás szoknya is bejön, sőt van is egy:D
2010. aug. 13. 14:18
 3/11 A kérdező kommentje:
amúgy pedig köszi és VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!! :D
 4/11 anonim ***** válasza:

tengerészt még a kínaiban is lehet szerintem, de pl most ha pesti avgy Árkádban le vannak árazva, nézz be:D

de lehet a linkelt oldalon is van:)

5/11 A kérdező kommentje:

kínaiban nem vásárolok, mert ott eddig csak sz*r minőségűt találtam. nem vagyok pesit, de gyakran járok vásárolni, szóval benézek majd az Árkádba köszi:D

TOVÁBBI VÁLASZAITOKAT VÁROM:D

2010. aug. 13. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:

tengerészt még a kínaiban is lehet szerintem, de pl most ha pesti avgy Árkádban le vannak árazva, nézz be:D

[link]

[link]

de na lehet nem épp a te korodhoz való,de nem szeretem a tömeg cuccokat én sem:)

De egyébként egy csinosabb blúz egy farmerral is nagyon jól mutat.

2010. aug. 13. 14:31
 7/11 A kérdező kommentje:

köszi! a második egész jó:D

egyébként van pár hasonló cuccom:D

2010. aug. 13. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

bocs, asszem ruha mániás vagyok:D

nekem erre fáj a fogam:

[link]

2010. aug. 13. 14:44
 9/11 A kérdező kommentje:

az elsőt énis néztem:D

a második viszont nem állna jól nekem:S ugyanis van egy kis felesleg a csípőmön, és nincs jó lábam:S de ha találsz valami jó, téli bővülős ruhát és elküldöd azt megköszönöm:D :P

2010. aug. 13. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:

A-vonalúak esetleg vagy ilyesmik:

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. aug. 13. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!