Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány éves korotoktól hordtatok...

Hány éves korotoktól hordtatok tangát? Lányomnak vegyek e?

Figyelt kérdés

Lányom most 13 éves és azt akarja hogy vegyek neki tangát mivel az iskolába már mindenki azt hord és ciki a rendes bugyi. Én aggódom hogy túl fiatal ehez még de a férjem is azt mondta hogy had próbálja ki. Ti hány éves kortól hordhattatok vagy mikortól hagynátok hogy a lányotok hordja?

Előre is köszönök minden értelmes választ.

2020. dec. 27. 22:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

10-es nem csak biologia orarol hianyzott, de ugy tunik, meg a szemelyes higienia sem az erossege.

nem csak a ‘madzag’ tangak vannak es valoszinleg nem volt rajtad meg normalis, minosegi tanga, ha annyira kenyelmetlennek erzed, hogy egesz nap irritalja a vegbeled. nem tudom, te hogy allsz vele, de ne szoktam furodni es a vegbelem tiszta, nincs tele ‘buzlo’ dologgal. amugy legrosszabb esetben is max huvelyi fertozest lehetne kapni, nem daganatot. de tiszta, igenyes noknel ez a veszely nem all fenn.

en szerintem 7.es lehettem, amikor az elso tangam megvettem a suli melletti kinaiban a karacsonyi bulira.. akkor nagy dolognak ereztem, nem is hordtam rendszeresen. ma mar inkabb a brazil fazont preferalom, de volt egy szuk gatyas tangas korszakom. szerintem egy 13 evenek siman lehet venni, aztan majd eldonti kenyelmes-e neki, akarja-e hordani.

2020. dec. 28. 00:12
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Soha nem hordtam tangát. Anya biztos engedte volna, de nem voltam birka soha, a tanga meg annyira nem én vagyok, hogy nem igaz.

Nem kellett volna olyannak nevelni, aki vakon megy a többi csicska után.

2020. dec. 28. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
13
2020. dec. 28. 02:23
 14/20 anonim ***** válasza:
33%
A pedo kerdezo most meg a gep elott veri ezekre a valaszokra.
2020. dec. 28. 08:02
 15/20 anonim ***** válasza:
20%

Sosem hordtam,mindég fecske alsónál maradtam.

A tanga haszontalan seggválasztó helyette egy spárga is megteszi.

2020. dec. 28. 09:45
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
En 11 evesen kezdtem el. Anyatol kaptam az elso par darabot.
2020. dec. 28. 09:55
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Én 14-15 voltam.
2020. dec. 28. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan vegyél neki 1-2 darabot. Viszont azt gondolom, hogy beszélj vele arról, hogy nem ciki akármilyen bugyit is horani, a lényeg az hogy neki legyen kényelmes

Én 26 éves vagyok és sose hordtam, van most is egy darab amit ritkán veszek fel. Soha semmilyen probléma nem volt ebből, a fiúknak is ugyanúgy tetszett, a tesi öltözőben se szólt senki arra, hogy milyen bugyi volt rajtam. Pedig egyébként volt, amiért piszkáltak de bugyi miatt sose

2020. dec. 31. 16:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Na latom a kerdezo kiemelte a kerdest, ezzel teljesen egyertelmu, hogy egy ferfi pedo a kerdezo, azert akarja ennyire a valaszokat latni.
2021. jan. 1. 08:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha valoban egy anya lenne, mar reg eleg valasz jott volna ahhoz hogy donteni tudjon :)
2021. jan. 1. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!