Hány éves korotoktól hordtatok tangát? Lányomnak vegyek e?
Lányom most 13 éves és azt akarja hogy vegyek neki tangát mivel az iskolába már mindenki azt hord és ciki a rendes bugyi. Én aggódom hogy túl fiatal ehez még de a férjem is azt mondta hogy had próbálja ki. Ti hány éves kortól hordhattatok vagy mikortól hagynátok hogy a lányotok hordja?
Előre is köszönök minden értelmes választ.

10-es nem csak biologia orarol hianyzott, de ugy tunik, meg a szemelyes higienia sem az erossege.
nem csak a ‘madzag’ tangak vannak es valoszinleg nem volt rajtad meg normalis, minosegi tanga, ha annyira kenyelmetlennek erzed, hogy egesz nap irritalja a vegbeled. nem tudom, te hogy allsz vele, de ne szoktam furodni es a vegbelem tiszta, nincs tele ‘buzlo’ dologgal. amugy legrosszabb esetben is max huvelyi fertozest lehetne kapni, nem daganatot. de tiszta, igenyes noknel ez a veszely nem all fenn.
en szerintem 7.es lehettem, amikor az elso tangam megvettem a suli melletti kinaiban a karacsonyi bulira.. akkor nagy dolognak ereztem, nem is hordtam rendszeresen. ma mar inkabb a brazil fazont preferalom, de volt egy szuk gatyas tangas korszakom. szerintem egy 13 evenek siman lehet venni, aztan majd eldonti kenyelmes-e neki, akarja-e hordani.

Soha nem hordtam tangát. Anya biztos engedte volna, de nem voltam birka soha, a tanga meg annyira nem én vagyok, hogy nem igaz.
Nem kellett volna olyannak nevelni, aki vakon megy a többi csicska után.

Sosem hordtam,mindég fecske alsónál maradtam.
A tanga haszontalan seggválasztó helyette egy spárga is megteszi.

Szerintem nyugodtan vegyél neki 1-2 darabot. Viszont azt gondolom, hogy beszélj vele arról, hogy nem ciki akármilyen bugyit is horani, a lényeg az hogy neki legyen kényelmes
Én 26 éves vagyok és sose hordtam, van most is egy darab amit ritkán veszek fel. Soha semmilyen probléma nem volt ebből, a fiúknak is ugyanúgy tetszett, a tesi öltözőben se szólt senki arra, hogy milyen bugyi volt rajtam. Pedig egyébként volt, amiért piszkáltak de bugyi miatt sose

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!