Hány éves korotoktól hordtatok tangát? Lányomnak vegyek e?
Figyelt kérdés
Lányom most 13 éves és azt akarja hogy vegyek neki tangát mivel az iskolába már mindenki azt hord és ciki a rendes bugyi. Én aggódom hogy túl fiatal ehez még de a férjem is azt mondta hogy had próbálja ki. Ti hány éves kortól hordhattatok vagy mikortól hagynátok hogy a lányotok hordja?
Előre is köszönök minden értelmes választ.
2020. dec. 27. 22:42
1/20 anonim 

válasza:

Én 12-13 évesen kezdtem el hordani.
2/20 anonim 

válasza:

A szép kis kamu kérdés mögött egy szőrös sörhasú pedo lapul minden bizonnyal.
3/20 anonim 

válasza:

13, szerintem nyugodtan vegyel neki.a bugyivonal tenyleg ciki, de vannak egesz jo hipster vagy lezervagott fajtak
5/20 anonim 

válasza:

11 vagy 12 voltam. Nyugodtan vegyél neki.
6/20 anonim 

válasza:

16, egyszer kétszer felvettem, de rohadt kényelmetlennek találtam, brazil fazon a legjobb szerintem.
7/20 anonim 

válasza:

13-tól hordtam, úgy, mint az osztálytársaim.
8/20 anonim 

válasza:

18 évesen felpróbáltam, de nem tetszett. Vegyél neki 1-2 darabot, szokja az érzést és ha kér akkor hajrá. De lehet nem is fog neki tetszeni.
9/20 anonim 

válasza:

Szerintem nyugodtan vehetsz neki, de ajanlom a francia bugyikat. Szerintem kenyelmesek, es az ember jol erzi magat bennuk
10/20 anonim 

válasza:

Aki feltalálta a tangát, az egy beteg állat volt. Egy madzag egész nap irritálja a végbelet, kényelmetlen és abszolút nem higiénikus, nem egészséges. Azon a madzagon a nap végére milliónyi bűzlő baktérium telepszik meg, gyomorforgató. Egy jó kis daganatnak is előkészíti a terepet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!