Lányok, nők, hölgyek! Hány éves korotoktól jártok rendszeresen körmöshöz? Nem feltétlen műköröm miatt, lehet gél lakkozás is.
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!2020. okt. 25. 22:56
2/10 anonim válasza:
21 vagyok, és meg soha nem voltam körmösnél. 🤷🏻♀️
4/10 anonim válasza:
Az elso is max egyszer vol 16 evesen, de nem jar rendszeresen azota🤣🤣
6/10 anonim válasza:
19 évesen kezdtem, akkor vagy másfél évig jártam rendszeresen, de aztán a körmösöm elment szülni és nem kerestem újat helyette, így volt vagy 2 év kihagyás. Most 1 éve járok megint rendszeresen, nagyon szeretem, mikor szépen megvannak csinálva a körmeim.
24/L
7/10 anonim válasza:
Én 21 vagyok, 17 éves korom óta járok körmöshöz.
8/10 anonim válasza:
14 éves korom óta
Mielőtt megkapom, hogy biztos 2 méteres, neonszínű karmaim vannak, strasszkövekkel tele, szeretném közölni, hogy nem:D
Általában nude/fekete gél lakk van rajta azért, hogy ne rágjam véresre a körmeimet.
9/10 anonim válasza:
Én 15 éves koromban kezdtem el, de igazából engem jobban foglalkoztat maga az építése. (Viszont a túl csicsás XXL hosszú körmöket én sem preferálom)
10/10 anonim válasza:
28 évesen kezdtem el körmöshöz járni. Nincs műkörmöm, géllakkot és erősítést szoktam kérni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!