Ő kicsoda? És miért öltözködik ennyire fiúsan?
Gondolom japán vagy koreai lehet ő. Ott most ez a divat? Itthon is szoktam lányokat fiúsan öltözködni, de azért nem ennyire.
amúgy a kérdezőt egyáltalán miért zavarja valaki más kinézete? (aki ráadásul a világ másik felén van?)
sajnálom, hogy a kisebbségi problémáidat más megszégyenítésével próbálod leküzdeni.
Ő fiú,ami egyébként látszik is rajta mivel ha koreai is de egy lány ott is teljesen másképp néz ki mint egy férfi.
A kérdésed így nem releváns
Köszi a válaszokat.
#6: Nem a kék ing miatt hittem lánynak, hanem az arca, a rúzsozott ajka, a sminkje illetve a fülbevalói miatt. Az ing fel sem tűnt eddig.
#7: Nagyon mellé lőttél. Nem zavar egyáltalán, csak nem értettem a dolgot. Azért is tettem fel a kérdést, hogy ez egy divat-e, mert nem találkoztam eddig még ilyen stílussal. És tényleg azt hittem, hogy lány. De most már tudom, hogy nem az, így értem is a fiús kinézetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!