Nagyon hülyén néz ki egy lányon ha így öltözködik?
Sima, egyszerű nadrág, poló pulóver.
Semmi sílus csak úgy van.
Én el akarok fiúsodni öltözködés terén és azthiszem ez így elég fiús.
Szerintem nem, az a lényeg hogy neked tetszen.
Én is inkább fiùsabban öltözködöm.
Jelenleg a kockás inget hordom pasket ball sapkával és magas szárú torna cipőt.
Viszont a pár napja csak városba járok, sok ember közt és láttam elég nőies öltözékeket. Akkor nagyon rosszul éreztem magam h én meg itt csöves fiúsan nézek ki.
Azt vallom h egy nő legyen nőies. Pedig senkit nem itélek el. Szóval a transzokat és a melegeketsem. Csak h én is benne vagyok nem normális számomra. Hol ott azt is tudom h nem kell normálisan lenni sem.
"pasket ball sapka"??? :D
baseballsapi lesz az, amire te gondolsz... a basket ball kosárlabdát jelent.
Nem, sőt... én kifejezetten szeretem.
"Semmi sílus" -- de, ez is egy stílus. Nem csak az stílus, amikor valaki nagyestélyit vesz fel, vagy szinte már bohóc módjára próbál minél feltűnőbben kintűnni.
"Azt vallom h egy nő legyen nőies."
"Jelenleg a kockás inget hordom pasket ball sapkával és magas szárú torna cipőt. ...én meg itt csöves fiúsan nézek ki."
Valahogy nekem ez a kettő nem jön össze. Akkor magad nem tartod nőnek?
Úgy öltözködsz ahogy akarsz senkit nem érdekel különösebben. Van akinek tetszeni fog és van akinek nem.
Szerintem kicsit irigyled azokat a nőket akik úgy öltözködnek ahogy és amikor összeméred magad velük, mivel van egy elképzelésed egy nőről, hogy számodra mit jelent a nő vagy nőnek lenni és amikor találkozol egy ilyen emberrel akkor összeméred magad vele és emiatt alulmaradsz.
Úgy öltözködsz, ahogy akarsz emiatt ne szégyenkezz. Viszont ha van benned egy ilyen "irigység" akkor én azt mondom, hogy vegyél 1-2 nőiesebb darabot/szettet amit mondjuk szombaton felveszel és szaladgálsz benne a városban.(így nem kell ismerősök megjegyzésétől tartani, idegenek pedig úgyis 1x látnak)
Ha pedig bejön akkor apránként bőven tudsz változtatni.
Nőies pl h&m ből vásárólt ruhákban érzem jól magam. De közben nem is akarok úgy öltözni. Igazából azért mert lmbtq tag vagyok és híve vagyok az önkifejezésnek. Hogy ha egy lányt akarok felszedni akkor legyel fiúsabb lány külsőleg is.
De talán akkot úgy kéne öltözek amilyen stílú fiús lányok jönnek be.
Szóval még nem találtam meg a stílusom
És elnézést a sok helyesírási hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!