Sok fiatal nő 20-35 között olyan tucat módon öltözködik?
A helyzet az, hogy a választék is adott. Vannak a fast fashion boltok, meg igénytelen kínaik. Ez a megfizethető kategória a többségnek. Kb. mindenhol hasonló cuccok vannak. És igen attól függ, hogy hol dolgozol, fontos a kényelem, és adott választékból kell választani.
A farmer pulcsi sneaker kombó pedig a legolcsóbb és legkényelmesebb alternatíva.
Mi itt a kérdés?
Egy random Szerdán melóba/bevásárláshoz nem fog senki húszcentis magassarkúban és kisestélyiben fellibbenni a 4es 6osra, mert egyrészt minek másrészt meg kutyát nem érdekli mi van rajtam.
Ezt is lehet érdekessé tenni egyébként, egy kis ízléssel meg akarással.
Én farmer-sportcipő kombóban is csinosnak érzem magam, de lehet, hogy más kisestélyiben, kirittyentve sem érzi magát annak.🤷♀️
Jó lenne, ha találnék alkalmat arra, hogy méteres tűsarkúban libegjek a városban, csak sajnos a nagybevásárláshoz/főzéshez/egyetemi óráimhoz nem ér annyit az egész, meg nincs is időm órákat készülődni. Egyszerűen nem engedi meg az életvitelem perpillanat.
Sportcipő helyett én jobban szeretem hideg időben a bokacsizmát és a hosszú szárú csizmát, jó időben balerina cipőt, papucsot és szandált.
A szoknyát jobban szeretem, mint a farmernadrágot.
Városomban nincs fast fashion bolt, ahhoz fel kéne utaznom a fővárosba. Egyes kínaiakban is vannak nagyon divatos és szép darabok.
Én nem tucat közé tartozom. Nem követem az aktuális divatot. Saját stílusom van.
Jaj, a rosszmájúság szólt gondolom belőled. Hát, én még nem találkoztam a városomban ugyanolyan felsővel vagy ruházattal rendelkező nővel, lánnyal, mint én. Nagyon ritka, az olyan stílusú nő, mint én.
Bocsi, de máshol irigykedj.
Én is megfigyeltem ezt a tendenciát de ez teljesen erthető mert sokaknak a kényelem és a praktikum jobban számít annál hogy
valami hiper csinos legyen. Másrészt nem mindenki szeretne az öltözekével kitünni vagy nagyobb erőt belefektetni az öltözködés általi önkifejezésbe.
Bár én egy kicsit lternatívabb vagyok mint a nagy átlag de nem nézem le azokat akik nem nagyon foglalkoznak az öltözködéssel hiszen semmi közöm nincs más ruházatához.
Én úgy látom ezt, hogy csak felületesen tűnik ugyanannak a stílusnak, valójában nem az. A farmer-pulcsi-sportcipő is mindenkinél egyedi. Van, aki kapucnis pulcsit hord, van akinek a kötött a védjegye, van aki a végiggombolós kardigánokat szereti. Farmerből szintúgy, van aki csak mom fazont hord, van aki testhezállót, van aki kordot, van akinek mindegy, csak szaggatott legyen. A cipő szintén, más stílus a converse, más a bumfordi holdjáró, más az Adidas superstar.
A stílus nem azt jelenti, hogy valaki a szoknyát szereti jobban vagy a nadrágot, hanem azt, hogy minden fajta ruhadarabból olyat hord, ami a személyiségét tükrözi.
Én azért öltözök így (tonracsuka-farmer-póló) mert:
- nálam a komfort a prioritás, nekem semmit nem ér egy szép ruha, ha nem érzem jól magam benne
- ennél "csinosabb" ruhát magamon giccsesnek érzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!