Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sok fiatal nő 20-35 között...

Sok fiatal nő 20-35 között olyan tucat módon öltözködik?

Figyelt kérdés
Csak a kényelem miatt vannak így, mert én igen, farmer sportcipő pulcsi
2020. okt. 30. 13:09
1 2
 11/14 Sunshinedoll ***** válasza:
81%
Én farmer-sportcipő-pulcsiban érzem magam a legkényelmesebben és legjobban, ha nagyon fenszinek érzem magam, felveszek egy bokacsizmát meg egy blézert és ennyi :D
2020. okt. 30. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:
60%

Mennyi elvetemült perverz van itt az oldalon.

Ti hány privátot kaptatok eddig? Én kettőnél járok.

2020. okt. 31. 07:39
 13/14 anonim ***** válasza:
75%

Nézd, marha nehéz nem tucat ruhákat találni. Max turkálókban, vagy ugye a tehetősebbeknek ott vannak a designer cuccok de azért ez nem az az ország, ahol mindenki megengedheti a Chanelt magának :D

Mi baj a farmer-pólóval? Ez egy tök normális, átlagos öltözet. Akiknek nyilván kötelező pl kosztümöt viselni melóban, annak valóságos megváltás lehet elmenni "tucat" ruhában otthonról :D Meg azért én sem hiszem, hogy egy raktárba mondjok majd estélyiben megyek dolgozni és a földön csúszkálni :D

Amúgy simán egyedivé lehet tenni egy farmer-póló-sportcipő szettet is. Csak ezekre meg vadászni kell. Én ezért vásárolok turiban. Nagyon jó cuccokat ki lehet fogni, és az sem árt, ha az embernek az átlagtól eltérő az ízlése :D

2020. nov. 1. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
En kivagyok attol ha valaki koszos
2021. jan. 16. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!