Miért öltözködik néhány lány 20 évesen úgy, mint a 40-50 éves nők?
Nincs jogom senki ruhatárába beleszólni, csupán a kíváncsiság hajt, hogy miért látok sok 17-20-25 közötti lányokat olyan ruhákban, mint amilyet a 40-50 éves nők hordanak?
Ilyen nagyon hosszú szoknya, de nem az a fiatalos, hanem mondom mit amit az idősebb nők hordanak.
Akkor olyan felső, cipő, nyaklánc, gyöngysor, olyan régi fülbevaló, arany gyűrű...
Most szó nincs arról, hogy tegyék ki a feneküket, mellüket, és hordjanak miniszoknyát toppal, nem, az se lenne jó, csak miért nem "normálisan" öltözködnek ilyen fiatalokra jellemző ruhákkal?
Olyan ruhájú lányokat látok néha, mint amit a nagynéném szokott hordani, meg ékszereket hozzá.
Miért nem akarnak fiatalosnak mutatkozni, amikor azok is?
gondolom mert most az a divat...
de amúgy nem értem, hogy miért öreges a gyöngysor, aranygyűrű.
Valószínűleg ők a klasszikusabb, elegánsabb ruhákat kedvelik. A hosszú szoknya meg nagyon szép tud ám lenni (különösen az A-vonalú). Miért ne hordhatná egy 20 éves lány? Ők legalább nem olvadnak be a csőgatyás brigádba, hanem egyedien és nőiesen szeretnének kinézni.
Bár nem igazán értem, hogy hol találkoztál ilyesmi lányokkal, lehet ellátogatok a környékedre! :D
22/f
Egyébként meg a 30 és 50 év közötti időszak a legszebb kor egy nő életében, fizikailag és szellemileg egyaránt.
Sokkal vonzóbb tud lenni egy "érett nő", mint egy 20 éves csitri. (Persze tisztelet a kivételnek, 20 évesek között is vannak kedves és vonzó lányok.)
Szóval nem a húszéveseké a világ...
22/f
Hát jó, felőlem úgy öltözködik mindenki ahogy akar!
Csak egy fiatal lányt látván olyan cuccokban mint amit a nagynéném és a barátnői hord, kicsit kiábrándító! :)
Kérdező,linkelj már ilyen ruhákat! Kiváncsi lennék rá,hogy mikre gondolsz, mert szerintem én beleesek az általad leírt kategóriába. :)
23 éves vagyok és úgy gondolom,hogy ez a stílus illik az egyéniségemhez. Nem vagyok egy vihorászó, bulizós csaj. A koromhoz képest érettebb vagyok.
Én nem érzem jól magam leggins-ben,topban vagy túl rövid szoknyában. Imádom a térdig érő szoknyákat (a mai világban ez már hosszúnak számít), az elegáns, letisztult egyberuhákat,a zakókat. Hogy miért öltözök így? Mert én ettől/ebben érzem magam Nőnek.
Magas,vékony csaj vagyok. Megtehetném,hogy közszemlére teszem mindenem,de úgy érzem,abban (számomra) nincs semmi izgalmas. Szeretem az olyan ruhadarabokat,amik nem mutatnak, csak sejtetnek.
Tény,hogy kaptam már hideget-meleget.Volt aki megszólt,hogy ilyen fiatalon,ilyen alakkal többet kellene magamból mutatni, de engem nem zavar.
Párválasztás/pasizás terén,eddig sikeres voltam. Barátnőm pont az ellentétem. Ő az a tipikus divat csaj. Folyamatosan arról panaszkodik,hogy mindenkinek csak egy éjszakára kell. Érdekes, én nem sűrűn találkozom olyan pasival,akinek csak meg akar fektetni. Aki összeszedi a bátorságát,hogy leszólítson,az általában komolyabb kapcsolatot akar és szerintem ennek köze van ahhoz is, hogy mit viselek az adott szórakozóhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!