Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködik néhány lány...

Miért öltözködik néhány lány 20 évesen úgy, mint a 40-50 éves nők?

Figyelt kérdés

Nincs jogom senki ruhatárába beleszólni, csupán a kíváncsiság hajt, hogy miért látok sok 17-20-25 közötti lányokat olyan ruhákban, mint amilyet a 40-50 éves nők hordanak?

Ilyen nagyon hosszú szoknya, de nem az a fiatalos, hanem mondom mit amit az idősebb nők hordanak.

Akkor olyan felső, cipő, nyaklánc, gyöngysor, olyan régi fülbevaló, arany gyűrű...

Most szó nincs arról, hogy tegyék ki a feneküket, mellüket, és hordjanak miniszoknyát toppal, nem, az se lenne jó, csak miért nem "normálisan" öltözködnek ilyen fiatalokra jellemző ruhákkal?

Olyan ruhájú lányokat látok néha, mint amit a nagynéném szokott hordani, meg ékszereket hozzá.

Miért nem akarnak fiatalosnak mutatkozni, amikor azok is?

2013. okt. 11. 10:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

pl. Bundás kabát, ami ilyen vastag szömés a karján is szörme van, a nyak

án is szőrme van. ilyen "stricikabát" Nagy nénémnek van olyanja erre tavaly láttam 20 éves kis csajt olyanba, elhiszem, hogy jó meleg, de gáz volt szerintem.

Most fiatal csajt láttok majd a képen és azt fogjátok mondani hogy jól is áll neki, de a ruhát nézzétek, ne azt, hogy ki van benne.

Ha azt akarjátok hogy ilyen ruhákat mutogassak a ruhát nézzétek: [link]

Első csajon az a bő felső. Na olyan + ilyen bő lógós szoknya ami bokájáig ér Mint valami függöny.

Múltkor láttam ilyen csajt, olyan 18 lehetett.

Ilyen lógós bő ruhákat nagynéném hord...

Fülbevaló ilyen nagy gomb, fényes fehér.

kezén nagy szemes fehér gyöngysor, [link] voálá. Kis tinicsajon volt.

2013. okt. 11. 12:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom hol élsz, itt nem jellemző. de most nagy divat a vintage
2013. okt. 11. 13:31
 13/16 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Azt hittem más stílusra gondolsz. Ez a póló (vagy mi) nekem sem tetszik.

Amúgy te hány éves vagy?

2013. okt. 11. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:

a kepen az elso (bal oldali csaj mocskosul jol nez ki. asszonynak ilyen cuccokat kellene hordania!

28f

2013. okt. 11. 15:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha nekik ez tetszik... :) Találhatsz neked tetsző, fiatalosan öltözködő lányokat bőven, azért az a gyakoribb.

Ez pedig kifinomult és divatos, nekem nagyon tetszik ez az öltözködési stílus, bár én nem vagyok ennyire nőies, de másokon szívesen nézegetem. Egyébként pedig nem a ruháitól lesz valaki fiatalos vagy öreges, hanem az életkorától eh.

2013. okt. 11. 16:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egy vékony nőn jól néznek ki az ilyen ruhák.

Egyszerű, de szép és elegáns.

Jobb mint a szinte mind egyforma külsejű, ombre frizurás, csőnacis, fényes csomagoló anyag szerű fekete mini kabátos, csicsás tűsarkús csajok.

2013. nov. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!