Ha egy szép, fiatal lány csinosan öltözködik, azt gyakran "támadják"?
Ha ízléses is a csinosság mellett, akkor nem.
Példa:
csinos lány; a ruha önmagában nem kvás, de az összeállítás baromi ízléstelen
[link] - ha nem polcolná a "lányokat" a nyakába és nem emelné ki még egy ilyen ronda nyakörvvel, akkor ízléses maradna.
Csinos és mindig ízlésesre meg egész blogot linkelek illusztrációnak:
Köszönöm szépen a válaszokat, nem tudom ki pontozgat esze nélkül :(
Nekem minden vélemény hasznos volt, illetve akkor itt megint kiütközik a támadás, ha már csinos valaki, akkor legalább azzal belerúgnak, hogy lepontozzák a válaszát... :/
Nekem van egy ismerősöm, nagyon csinos lány, de zavarba ejtően öltözködik. Őt nem azért támadják, mert csinosan öltözik, és mindenki féltékeny rá, hanem mert egy két lábon járó erotikus film lényegében.
Nagyon jó alakja van, amit ki is emel, ezzel ugye nyilván önmagában nincsen semmi gond, sőt, jól teszi. Azonban olyan szintű a szexuális kisugárzása a ruhák miatt, amiket hord, hogy 100%-osan heteroszexuális nőként is zavarba lehet jönni mellette. Nem tudsz a szemébe nézni, mert úgy kipakolja a C-s melleit, hogy csoda, hogy nem lóg ki a bimbója a felsőből, nem lehet nem oda nézni. Csak 15 centis magassarkúkat hord, csak cicanadrággal. Egyébként hétköznapokon is csinos, alkalmi öltözete van, de hiába, hogyha inkább egy útszélinek tűnik benne.
Ilyen helyzetekben persze, hogy támadják az illetőt, hiszen van egy különbség a csinos, ízléses és az ilyen típusú öltözködés között.
Ja és mielőtt bárki megvádolna, nem vagyok féltékeny, hiszen nekem legalább van egy boldog párkapcsolatom négy éve, míg őt valamiért mindenki csak szexre használja. :)
Ha valaki csinosan, ízlésesen, nőiesen, de nem túl kihívóan öltözködik, azt nem fogják semmilyen közegben megszólni.
Ha úgy tartod, hogy megfelelsz ennek, s mégis kapod a megjegyzéseket, akkor valószínűleg nem látod magad reálisan!
Sejtésem szerint, ezért mentek a "lefelé kezecskék" azoknak, akik szerint irigység miatt támadják azt, aki csinos.
Azt is hozzátenném, hogyha valakinek igazán bombázó kinézete van, annak sokkal jobban oda kell figyelnie, hogy mit vehet fel és mit nem (már ha nem akar "irigy" - valójában lesajnáló - pillantásokat kapni).
Pl. egy nagyobb kebelmérettel megáldott nőn ugyanaz a ruha, közönségesen hathat, ami egy kis mellű nőn ízléses, visszafogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!