Ha egy szép, fiatal lány csinosan öltözködik, azt gyakran "támadják"?
Ez az egész egy nagyon szubjektív téma.
Ami egyes közegekben már provokatív, az máshol teljesen átlagos. Más az elfogadott falun és más városban. Nem lehet általánosan megmondani, hogy "ez ízlsételen" amaz meg nem.
Pl. eggyes sországokban már az is "jogos eset" ha kicsit kivan a bokád, levágják érte a lábadat. Máshol meg a bikinifelső+short összállítás a normális, senkin nincs több ruha. Mindkét helyen árnyékban van 40 fok. Most mondd meg kinek van igaza, és akinek a kultúrája beteg.
Az emberek a mindenkori különbözőnek, másnak, szokatlannak mennek neki. Alapból elméletileg az ádámkosztüm lenne a "normális" és nincs olyan hogy "provokatív ruha, ez csak társadalmi konvenció, és mint ilyen, mindig alakul, változik.
Én speciel már feladtam mások ócsárolását, mert szerintem értelmetlen és káros dolog. Mindnekienk úgyse tudsz megfelelni, szóval élni és élni hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!