Aki a New Yorkerre azt mondja drága az hol öltözködik?
Pedig szerintem sem drága a New Yorker. Akkor a H&M-re mit mondanak? Ott tényleg árulnak pulcsit tízezerért.
A kínaik meg évek óta ugyanolyan árban mennek mint a plázai boltok.
Szerintem a New Yorker kb a plazas boltok legalja, marmint arban, akinek az draga, az nyilvan annyira szar anyagi helyzetben van, hogy ezt sem engedheti meg maganak, de tudni kellene nem csak sajat magabol kiindulnia, hanem objektivan nezni a dolgokat, es szerintem a budapesti atlagfizetesekhez merve egy kifejezetten olcso bolt. (Videkrol nem tudok nyilatkozni.)
Nem szoktam ott vasarolni, mert nekem nem jon be a stilusa, de ritkan benezek, mert neha van 1-2 jo oszi pulcsi, kardigan. (A minosegevel viszont nekem vannak gondjaim, volt mar nehany ruham onnan, ami par mosast birt csak ki, de azota nem veszek semmi olyan cuccot ott, amin van barmilyen olyan extra, ami lekophat, leszakadhat, stb.) Tinikoromban vasaroltam ott tobbet, amikor nyilvan a keretem is kevesebb volt ruhakra, ha csak a zsebpenzbol akartam gyorsan venni valami ujat.
Kinaiban sosem jartam, de amiket neha latok az aluljarokban boltokat, annyira nem tunnek sokkal olcsobbnak a kiirt arak, egy cipot pl ugyanannyiert megveszek a CCC-ben, ha olcso cipot akarok epp venni.
Szerintem nem drága, csak nem éri meg 10 forintot sem adni azért, ami szar. Nekem sok cuccom van New Yorkerből, H&M-ből, nagyon hamar tönkremennek.
Főleg leggingsek, camisole-ok, kardigánok és pulcsik vannak onnan, és olyan random helyeken lyukadnak ki, hogy nem értem. Nem a varrás mentén, hanem mondjuk a háta közepén lesz 3 lyuk. Ha van egy lyukas cuccom, az tuti H&M vagy New Yorker.
Már gondoltam arra is, hogy talán mosás közben valami kiszúrja, de csak azt? A Kikes, Pepcos tényleg pár száz forintos felsőknek meg leggingseknek semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!