Kicsi ruhaboltokban, nektek mi a bevalt szoveg, hogy ne tapadjon rad az elado?
Mondjuk Mayo Chix, Amnesia. Bemegyek, megkerdezik, segithetnek e.
Mondom, hogy koszonom nem, csak nezelodok. Erre ahogy hozzaerek egy ruhahoz, mar jon oda, dicseri, ez ilyen meret olyan meret, probaljam fel, ha felprobalok valamit kinti tukornel (mondjuk egy kabat) erzem, hogy a meret nem jo pl, de rogton de ez jol all, ez az egy van mar csak belole, nem kapunk tobbet.😂
Arra gondoltam, azt mondom koszonom nem, de szolok ha segitseg kell. Ez bevalhat? Nem akarok udvariatlan lenni, de szeretnek ‘egyedul vassrolni’😀
En ezt a ket markat preferalom, szoval nem opcio, hogy mashova megyek. Ha az lenen, nem kerdeztem volna.:) 3 eve vettem egy teli kabatot a Mayo Chixbe, tokeletes maig. Most akarok venni egy masikat, de teljesen ramtapadtak tegnap, most jovok a masik uzletukbe itt.
Meg azt is szoktam mondani, koszonom most nem vasarolok, csak nezelodok (akkor is ha venni akarok valamit amugy), de ez se valik be.😂
Tudom, hogy eladoja valogatja, aki hagy annak nem szol a kerdes, a nem hagy beken fajakra keresek tippet.😅
2 igen de ha venni akarok valamit, nem tudok eljonni csak ugy sajnos.
3 Ez teljesen igy van egyebkent, egyetertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!