Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem undorító a...

Csak szerintem undorító a mostani divat?

Figyelt kérdés

Nem mintha annyira követném, de pár éve ha bementem egy boltba, szebbnél-szebb ruhákat választottam.

Most meg nem tudok venni egy normális, csinos hosszú ujjú felsőt, mert vagy annyira rondák, vagy az XXS-es méret is 2XL-nek felel meg.

Ez a szakadt, minden legyen rajtam 3 mérettel nagyobb szerintem a legrosszabb az elmúlt 10 évben.

2020. dec. 1. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem a nadrágok akasztanak ki, rövidek rám, nehezen találok, a legtöbben meg van valami szakadás. Hosszú ujjú felsőknél meg sok ami tetszik, jó az ujja, de a csípőmig nem ér le, köldökig vannak szabva
2020. dec. 2. 00:03
 12/12 anonim ***** válasza:
49%
A boltban én is így vagyok. Sokszor van, hogy nagyon tetszik egy póló pl a Reservedben, de az XS is óriási. Pedig néhány éve még vettem ott S-es felsőt, ami nem volt nagy, most meg az összesnek lehetetlen szabása van, nem csinosak. Turiban könnyebben találok jó dolgokat, de mostanában már ott is nehezebben, bár a régi dolgaimmal tele van a szekrény, sajnálok megválni bármitől is. Szóval most próbálok inkább nem venni, de néha jól esne meglepni magamat valami szép ruhával, az újdonság mindig feldobja az embert.
2020. dec. 3. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!