Szerintetek nem undorító mások ruháját felvenni?
Van egy tesóm, 17 éves fiú.
Tegnapig a Balatonon nyaralunk, ő pedig nem hozott magával hosszú farmert, csak rövidet meg 4 fürdőgatyát.
Itt a standon összehaverkodott egy szintén 17 éves fiúval kosarazás közben, és nem tudom hogyan vagy hogyan se, de cseréltek (a tesóm rövid farmerben volt a másik meg hosszú szűk farmerben).
A gyerek odaadta a tesómnak a hosszú farmert, a tesóm meg odaadta neki a rövidet.
Nem értem hogy tudták. egymás után kimosatlanul, totál izzadtan felvenni?
Tegnap jöttünk haza, vissza sem cserélték, a tesóm a hosszut tartotta meg, a gyerek meg a rövidet
Ez nagyon függ attól, hogy kinek a ruháiról van szó.
Amúgy meg vannak turkálós cuccaim, ki lettek mosva, és nem undorító. Mosatlanul nadrágot nem hiszem, hogy felvennék, de pulcsit simán. Persze csak ha ismerem az illetőt, akié a ruhadarab, és ennek függvényében is így döntenék.
Hát nekik nem volt az :D
Mosatlanul izzadtan nem venném fel senkiét, a sajátomat sem szedegetem ki 2 nap után a szennyesből...kimosva, tisztán felvenném ha mondjuk nekem elszakadna vagy leenném a pólómat és valaki adna kölcsön. De nem szokásom, egyszer vettem fel tesómét amikor koncerten lehányta a pólómat és akkor mondtam hogy oké akkor kérem az övét mert ő fiúként haza tud jönni félmeztelenül de én lányként nem. Sok turis ruhám is van, azokat átmosom meg a boltból vett újakat is át szoktam öblíteni.
Szerintem nincs vele probléma.
Ő dolguk, te ezen ne rágódj.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!