Csak szerintem undorító a mostani divat?
Nem mintha annyira követném, de pár éve ha bementem egy boltba, szebbnél-szebb ruhákat választottam.
Most meg nem tudok venni egy normális, csinos hosszú ujjú felsőt, mert vagy annyira rondák, vagy az XXS-es méret is 2XL-nek felel meg.
Ez a szakadt, minden legyen rajtam 3 mérettel nagyobb szerintem a legrosszabb az elmúlt 10 évben.

150 centi vagyok 20 éves létemre és tökéletesen fel tudok öltözni a fast fashion boltokból. Egyetlen oversized cuccom sincs jóformán, de elegáns vagy éppen teljesen átlagos annál több. Max a nadrágok hosszával vagyok bajban, de nem lehet elvárni a nagy gyáraktól, hogy minden egyes ember alkatához (ducibb vagyok, de ugye extra alacsony) külön igazodjanak.
Ne haragudj, de benned is van hiba. Esetleg járj turkálókba, vintage üzletekbe.

négyesnek igaza van, nem hisztirohamot kell kapni, hanem átmenni egy másik boltba.
amúgy sem értem a hisztit, még soha nem láttam csak oversized ruhákat forgalmazó üzletet.

Szerintem sokféle üzlet sokféle stílus van, én 60 kiló vagyok csak, de még így is találok nadrágot, aminek a dereka kb. a combomra lenne jó, szóval szerintem van bőven kis méret is.
Ha egy üzletben nem tetszik a felhozatal, akkor meg kell nézni másikat, mert lehet, hogy csak az adott üzlet stílusa változott meg.

Érdekes, én is XS vagyok, rajtam meg szinte semmi nem lóg ebben a méretben...
Na igaz, ha mégis olyat találok, nem is állok le hisztizni, hanem keresek tovább. És valamit találok is mindig. Pedig nem veszek fel/meg bármit csak azért, mert méretben passzol.
Nem szántam hisztinek, a véleményekre voltam kíváncsi.
A nadrágokkal nincs gondom, inkább a pólóknál és a pulcsiknál vettem észre, hogy egyre rosszabb a felhozatal. Méretben inkább XXS vagyok mostmár, de pár éve az XS tökéletes volt rám holott azóta híztam is, szóval ebben nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!